Ne Yapacaz Bu dolmuşçuları ???

Bizim işe yaramaz türk polisleri belli periyodlarda bu dolmuşçu kardeşlerimizden yüzgörümlüğü alır böylece ayakta sınırsız yolcu trafikte sınırsız kural ihlali yapma hakkına sahip olurlar. hatta biraz daha eski nesillerde gayrımeşru beyamcaların dolmuşlarına kimse elleyemezdi şöförleri de façası bozuk koko cengiz kobra ayhan gibi sıfatlara sahip psikopatlardı :D polis bizim egzozumuzla uğraştığı zaman kimsenin ekmeğine mani olmuyorum nasılsa zengin pijleri parayı sokakta bulmuşlardır ondan yaptırmışlardır diye düşünüyor. ondan sonra bir dolmuş kazasında bisürü insan ölüyor. bu ülkenin bir numaralı işe yaramazları polis olduktan sonra dolmuşçulardan da pek bişey beklememek lazım

Bundan 1 ay önce kadiköy pendik minibüs hattında önümde ilerliyen bir minibüs kırmızı yandığı halde bir öndeki araca korna çalıyordu.Korna 3 sn , 5 sn derken sıklaşmaya başladı ve sanki takılmışcasına devam etti..öndeki araçtan adam kafasını camdan çıkartarak ne var dercesine baktı..minibüsçü dururmu ? , haliyle bastı küfürü el kol yaptı..araçtaki adam indi..minibüstekide indi...arabadan inen adam ne basıyorsun kornaya kırmızı yanıyor görmüyormusun dedi..minibüsçü magandaca bişeyler söyledi ve arada küfür salladı..bi anda kalabalık oldu ve trafik kitlendi..ardından 2 minibüs 3 minibüs derken 5 tane minibüs durdu hepsinin şöförleri indi ve tek olan araç sahibinin üstüne yürüdüler..( karşı şeritten gelen minibüsçüler durdu )..sonun yazıyorum olayın..

adam sivil trafik polisiymiş..5 tane minibüsü bağlattı..özellikle orada bekledim neler olacak diye..o bağıran küfür sallıyan adamlardan eser yoktu..yalvarış yakarış hatta ağlayan gözünden yaş gelen minibüsçü gördüm..1 taneside minibüsüne binip gitti fakat anonsla plakadan geri getirildi...sanırım 1 ayda trafik yasağı konacağını duydum...

kötümü oldu ?

çok iyi oldu.

Süper olmuş , ellerine sağlık.
Benimde dükkanım küçükyalı 63'de aşağı yıkarı 6-7 ay oluyor bir minibüsçüler bir araca çarpıp , üstüne üstlük araçtaki 2 çoçuğu dövmüşler.
Çoçuklarda isim vermeyeceğim , tanıdıkları ile 63'de bu minibüsçüleri kıstırdılar ibret-i alem için bir güzel dövdüler tasvip edermiyim kesinlikle evet adamlar 1tl için insan hayatını yoka sayıyolar beter olsunlar.

Tabi sadece işine gücüne bakan adam akıllı ekmek parasını kovalayan şöförlere sözümüz yok , onları tenzih ederim.

minibüsçülerden nefret ediyorum sanki bütün yollar onların insan gibi kullanmıyorlar nasıl kullandıklarının sorusunu sizlerde biliyorsunuz şu minibüs hatları bir kalksa trafik rahatlıcak mesela istanbulda şirinevler yan yolda bir tıkıyorlar trafiği git bakalım kolaysa

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyiki bu konuyu açmışım meğerse bu konudan dertli olan ne kadar çok insan varmış. Hatta ben konuyu açarken bazılarının tepki gösterip "iyi dolmuşçu tanıdıklarım da var" yazacağını düşünmüştüm ama malesef. Şu dolmuş işi biran önce kaldırılmalı veya polisimiz doğru düzgün denetim yapmalı...

minibüsçülerden nefret ediyorum sanki bütün yollar onların insan gibi kullanmıyorlar nasıl kullandıklarının sorusunu sizlerde biliyorsunuz şu minibüs hatları bir kalksa trafik rahatlıcak mesela istanbulda şirinevler yan yolda bir tıkıyorlar trafiği git bakalım kolaysa

Geçen gun taksici birisine dert yanıyorum. şöylesiniz böylesiniz diye.

hemen savunmaya geçti. yok mesaimiz çok, çok stresli iş yapıyoruz, trafikte kimse araç kullanmayı bilmiyor, kadınların %90 hiç anlamıyor falan.

kendileri kurnaz olunca millet saf oluyor. bilmiyor anlamıyor oluyor. niye? şerit çalmak, kırmızıda geçmek, hatalı sollamak araç kullanmayı bilmek demek. yuuuhh öylelerine.

Tüm ticari araç sürüclerini aynı kefeye koyamayız.Bu yüzden yazarken içlerinde gerçekten düzgün araç kullanan dogru düzgün insanları tenzih etmekte fayda var.
Tamamen katılıyorum arkadaşın sölediğine içlerinde işini düzgünce saygıyla yapanlarda war fakat işte çoğunluğu da kendini milletten üstün görüp halkı ezmeye sesini çıkaramayana bağırıp çağırmaya dewam ediyor ama bi gün olurda bana da denk gelirse hazin bi sonla bitmesi an meselesi olabilir tartışmanın....

polis yok ulkede o yok bu yok . avrupada kose basında polis warken turkiyede kose basında cam silen dilenen kişi war. polisi aradigin zman 5 dk icinde gelir tr de ise sabaha gelir

Aracı ceb e cekmıs denızı seyrederken yanımıza gelen 2 ekıp arabasından ınen polıslerın napıyorsunuz burda yoksa esrar mı ıcıyorsunuz dıye sordugu memlekette ,basınıza bır ıs geldıgınde ortada goremedıgımız memlekette yasıyoruz ...

Aracı ceb e cekmıs denızı seyrederken yanımıza gelen 2 ekıp arabasından ınen polıslerın napıyorsunuz burda yoksa esrar mı ıcıyorsunuz dıye sordugu memlekette ,basınıza bır ıs geldıgınde ortada goremedıgımız memlekette yasıyoruz ...

valla sorma
daha geçen bayan bir arkadaşımı ümitköye evine bırakıyordum konuştuğumuz konu bitmedi bi sigara içip konuşmayı bitirelim diye evinin önünde kenara çektik geç bi vakitti polis ani frenle durdu benim kimliğimi istedi bu arabanın markası ne sen hangi mahallenin çocuğusun burda ne işin var esrarmı içiyosun demediğini bırakmadı gbt temiz çıkıncada bidaha görmeyim buralarda dedi sanki ona sorucakmışım gibi :D mercedesle ve volvoyla benzer durumlarda kaldığımda resmen selam verip iyi akşamlar dileyip gidiyo o. çocukları

Eğitim şart deniyor ama eğitimle ancak "cehalet gider, eşşeklik baki kalır." Bunların anladığı dilden konuşacakcın, verecen sopayı. :)

Geri