Kendi aracıma ve dolmuştaki yolculara acımasam göbekten gireceğim böyle birine. En azından bir süreliğine işsiz kalırsa anlar insanların önüne kontrolsüzce kırmayı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötümü oldu ?
çok iyi oldu.
Bundan 1 ay önce kadiköy pendik minibüs hattında önümde ilerliyen bir minibüs kırmızı yandığı halde bir öndeki araca korna çalıyordu.Korna 3 sn , 5 sn derken sıklaşmaya başladı ve sanki takılmışcasına devam etti..öndeki araçtan adam kafasını camdan çıkartarak ne var dercesine baktı..minibüsçü dururmu ? , haliyle bastı küfürü el kol yaptı..araçtaki adam indi..minibüstekide indi...arabadan inen adam ne basıyorsun kornaya kırmızı yanıyor görmüyormusun dedi..minibüsçü magandaca bişeyler söyledi ve arada küfür salladı..bi anda kalabalık oldu ve trafik kitlendi..ardından 2 minibüs 3 minibüs derken 5 tane minibüs durdu hepsinin şöförleri indi ve tek olan araç sahibinin üstüne yürüdüler..( karşı şeritten gelen minibüsçüler durdu )..sonun yazıyorum olayın..
adam sivil trafik polisiymiş..5 tane minibüsü bağlattı..özellikle orada bekledim neler olacak diye..o bağıran küfür sallıyan adamlardan eser yoktu..yalvarış yakarış hatta ağlayan gözünden yaş gelen minibüsçü gördüm..1 taneside minibüsüne binip gitti fakat anonsla plakadan geri getirildi...sanırım 1 ayda trafik yasağı konacağını duydum...
kötümü oldu ?
çok iyi oldu.
Avrupanin neresinde kose basi polis var ????
Benimde o kadar Avrupa gezmisligim var, hic trafik polisi dikkatimi cekmedi.ornegin belcika hollanda kisimlarinda istemediginiz kadar mevcut. baska neresinde yok ( siz neyi kastetmistiniz ?)
Ankara trafiği bir çıkmaza doğru hızla ilerliyor, yetkiler durumun ne kadar ciddi boyutlarda olduğunun farkında değil. 4 sene evvel İzmir'e yerleştim, ara ara Ankara'ya geliyorum, her geldiğimde trafiği daha da beter buluyorum. Kuralsızlık had safhaya ulaşmış, herkes kendini haklı zannediyor, takılan kameralar ışık ihlalleri için caydırıcı olmuş. Birşey daha dikkatimi çekti Ankara adeta çakma xenon far cenneti olmuş, maşallah 30 senelik araçlar bile çakma xenonla donatılmış.Ankarada araba kullanmak gerçekten ama gerçekten saygısız kişiler yüzünden iyice zorlaşmaya başladı. Bu konuya gerçekten bir önlem almaları gerek artık.
Allah herkese sabır versin.
Kendileri çok namuslu ya. Gece karanlığında 50 TL ver (bazıları) el çabukluğu ile parayı değiştirip abi 5 TL verdin derler. Yabancı olduğunu anlasınlar 5 dakikalık mesafeyi dolana dolana 1 saatte alırlar.1 tane insan olanını görmedim, olaya başka bir pencederen giriş yapayım, geçen gün ben dolmuştayken bir tanesi parayı 5 kuruş eksik almış kızın birinden,1,85 yerine 1,80 vermiş kızcağız, belli ki yanında o kadar var, arandı arandı ama bulamadı, dolmuşcu da 5 sn de bir kızı sıkıştırıyor 5 kuruş eksik diye, hay allah belanı versin diyip 5 kuruşu ben verdim de normale döndü adam. Trafikte yaptıklarını hiç saymıycam, herkesçe malum