Çok geçmiş olsun.diyecek tek kelime Pes yani!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun,hakkını sonuna kadar savunduğun içinde seni kutluyorum.Hepinizin bildiği gibi opel dünya çapında yedek parça üretimi konusunda sıkıntı çekiyor.Gümrüklerde bunun cabası.Tahminimce bazı servisler işleri hızlandırmak için çin malına ya da yan sanayiye yöneldi.Bende 3 haftadır arka stop bekliyorum ama hala tık yok.Servise gittiğimde ise yedek parça deposunun bomboş olduğunu duydum.Bilemiyorum ama bu gidişle opel birçok müşterisini bu nedenle kaybedebilir.yalcin36' Alıntı:Merhabalar cok yeni olmasada ban ait opel vectram var ve onu alabilmek için tam tamına 10 sene çalişıp para biriktirdim.Agustos ayın 6 sında bir acemi servis şöförünün dikkatsizliği benim sol camurluk ve ön kaput vs hasarına yol açtı.Neyseki aracım .kasko şirket yetkilisini ve jandarmayı aradım .Kaza raporu tutturdum.Sigorta şirket yetkilisi aracımın yürüyüp yürümediğini sordu bende hareket edebilir dedim yanlız radyötör delinmiş oldugundan dolayı acil yol yardımın aradım.Opel servisinden 2 arkadaş aracımı servise götürdüler.Ertesi gün exper geldi hasar tespiti falan yapılarak aracı opel özel servisine teslim ettik.Aracım 21 gün sonra onların deiyimiyle hazır benim gördüğüme göre henüz tamire başlanıyordu.Bana gelin aracınız hazır diyen arakadaş arabayı hiç kontrol etmeden ban teslim edecekken ben itiraz ettim ve tamamlanması için biraz daha zaman verdim.Gördüğüm eksikliklere inanamazsınız Kaportacı ön kaputu tam ayarlayamamiş arada bariz boşluklar(nedeni yan sanayii oluşu) farlar ve sinyaller arasına parmak giriyor,cam fıskiyesi sadece dibine su cıkarıyor cama tazzik yok,kaportacı kaza ile ön camı kırmiş neyse değiştirilmiş ama cam fitilleri cam takilrken değilde cam silikon atıldıktan sonra takılmaya çalışılmiş ama içler acısı...,abs beyni başka bir araçtan takılmiş,radyatör çin malı,amortisör de yan sanayi,sol çamurluk.ön kaput,davlumbas,ön tampon,cam motoru ,klima radyatörü,ön panjur,seconder hava walfi vs daha eklenecek parcalar var ama hepsini yazmadım.Ben birkaç gün sonra aracımı bazı eksilliklerinin daha sonra giderilecegini ögrenerek aracımı teslim aldım.Firmanın aracıma kestigi fatura inalilmazdı 9.750.00 YTL böyle bir işçilik malzemeye bu paranın cok oldugunu söyledim Bana sen üzülme nasıl olsa sigorta şirketin ödeyecek dedi pişkinler............................................