kafayı yiyecem rolantide sarsılma, çekişten düşme

benim önerim;

sübaplarin hepsini degistirme, yanik olani degistirsinler yeter. triger kayisi ve setinide aradan cikarmayi unutma, hazir cikmiskan yenissini taksinlar, daha sonra yaptirmak icin baya ödemek zorunda kalabilirsin.

benim önerim;

sübaplarin hepsini degistirme, yanik olani degistirsinler yeter. triger kayisi ve setinide aradan cikarmayi unutma, hazir cikmiskan yenissini taksinlar, daha sonra yaptirmak icin baya ödemek zorunda kalabilirsin.

gerçekten subapların hepsini değiştirmesem olurmu? inşallah olur fiyatta biraz düşer. hem diğerleri orjinaldır hepsini değiştirseler yan sanayi takılacak onun için sadece yanan değişse daha mantıklı. triger yeni değişti değişeli 1 hafta falan oldu.

bence baskı balatadan yapıyo

bence baskı balatadan yapıyo

ustam motorda üst kapağı söktü bi aletle 4 yeri tek tek denedi ve 3. sünde ibe oynamadı subap yanmış dedi. sizce tespit doğrumu? yoksa sizin dediğiniz gibi baskı balatadanmı?

ustam motorda üst kapağı söktü bi aletle 4 yeri tek tek denedi ve 3. sünde ibe oynamadı subap yanmış dedi. sizce tespit doğrumu? yoksa sizin dediğiniz gibi baskı balatadanmı?
Baskı balata rölantide tekleme yapmaz.

actigim konularin birinde kendi aracimin silindir komreslerini ölcmustum, ve burda paylasmistim. o konuyu incelersen yapilan islemlerin dogru olup olmasigini anlamis olursun.

Geri