Evet, arkadaşlar maalesef uzun zamandır sorunsuz bindiğim aracıma nazarı değdirdik. Az önce 5 kmlik yolda sonra evin önünde durdum. Tekrar kalkış yaparken arabam ilk defa LPG'de patlama yaptı. Gaza da çok yüklenmemiştim aslında. Her zamanki gibi kalkışımı yapacaktım ki sağlam bi patlama sesi geldi. Tabi, hemen durumu anladım. Hava filtresini kontrol ettim. Kutuyu, kenarından çatlatmış. Ortasından falan değil. Çamurluk taraftaki köşesinden çatlatmış yani. Bir kelepçesini de fırlarmış yerinden. Diğerlerini ise gevşetmiş.
Yarın detaylı olarak bakacam gündüz gözüne. Yapıştırılıp devam edilir büyük ihtimalle. Tüpü eski sahibi taktırmıştı. Yaklaşık 21000 km yaptım ve ilk defa bu olayı yaptı. Araç, 4 senedir bende. Şu anda bakılacak noktalar nerelerdir?, neler tavsiye edersiniz? bulunduğum yerde yerli araba ustaları var, onlara soracağım mecburen geçici olarak memlekete gidene kadar idareten bi şeyler yaptıracağım.
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler...
Yarın detaylı olarak bakacam gündüz gözüne. Yapıştırılıp devam edilir büyük ihtimalle. Tüpü eski sahibi taktırmıştı. Yaklaşık 21000 km yaptım ve ilk defa bu olayı yaptı. Araç, 4 senedir bende. Şu anda bakılacak noktalar nerelerdir?, neler tavsiye edersiniz? bulunduğum yerde yerli araba ustaları var, onlara soracağım mecburen geçici olarak memlekete gidene kadar idareten bi şeyler yaptıracağım.
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler...