nanomax çizik giderici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: nanomax çizik giderici

Bu reklam birçok sitede dönüyor, bende sormuştum kullanan bilgisi olan varmı diye fakat aldatıcı bir reklam kampanyası ufak tefek çizikleri anlarım fakat bu kadar büyük çizikleri kapatacak bir ürün olduğunu sanmıyorum.

Palavra mantığa aykırı battle_Teroriste

Nano Hair Saç çıkartıcı sprayde yediğim kazıktan sonra bana Nano demeyin alayı yalan  çekiççç

sitesinde çizikleri fotomontajla kapattıkları belli olan birkaç resim var. hiç inandırıcı değil. neredeyse kaporta içeri göçmüş onu bile düzelttiğini iddaa ediyor. bu imkan dahilinde değil.

tv reklamlarında ürünü anlatan  hepimizin malümu tanıdığınız ekşın gergedanı pazarlayan abimiz :D

grkng link' Alıntı:
tv reklamlarında ürünü anlatan  hepimizin malümu tanıdığınız ekşın gergedanı pazarlayan abimiz :D

Ankara-İstanbul otobanında hiç bir radyonun çekmediği bir yer mevcut. Oradan ne zaman geçsem tek çeken radyo kanalı "gergedan bilmemnesi" reklamının olduğu :D :D

mucahitduran link' Alıntı:
Ankara-İstanbul otobanında hiç bir radyonun çekmediği bir yer mevcut. Oradan ne zaman geçsem tek çeken radyo kanalı "gergedan bilmemnesi" reklamının olduğu :D :D

:D :D :D

Geri