Ibrahim nerdesin kardeşimmm açiklama bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kullanmayan arkadaslar kullanın yararını gorursunuz eger zararı olursa motor bır gun rektefeye gırecek zaten ha once ha sonra.....
Konunun kapanmasına hiç gerek yok kardeşim. Bir iki kişisel yorum neticesi biraz gerginlik olmuş olabilir ama sıkıntı yok düzelir. Senin bu tür ürünler hakkında bilgi alman, kullananların tecrübesinden istifade etmen en doğal hakkın. Ben kabaca bir genelleme yapayım; petrol fiyatları yetmişli yılların ortalarına doğru tavan yaptı. Fiyatı aşırı derece arttı, bu fiyat artışına paralel olarak da ileriyi gören bazı milletler petrole alternatif ürünler arayışına girdiler (doğalgaz, LPG gibi), bazı milletler de AR-GE çalışmalarına önem vererek, büyük yatırımlar yaparak motorların az yakması için çalışmalara başladılar. Önceden 1600 cc lik araçlar ortalama 100 km de 10 litre yakıt tüketirken yıllar içinde tüketim 8-7-6 hatta 5 litreye kadar geriledi. Bazıları da kaliteli yağ/yakıt üzerine çalıştı. Yani herkes bir arayış içine girdi. Bu arada aradan sıyrılan bazı uyanıklarda çeşitli markalar adı altında ve reklamlarındaki değerlere asla ulaşamayan ürünleri piyasaya sürdüler. Ben bu tarz bir ürünle ilk olarak 1993 yılında tanıştım, 4-5 değişik versiyonunu (yağ veya yakıt katkı maddesi/elektronik devre/mıknatıs ........ ) denedim sonuç:0 oldu. O nedenle inanmıyorum. İnanlardan da kanıt bekliyorum. Hatalı çıkarsam özür dilerim, haklıysam da yolumda yürürüm.konuya yorum arkadaşlara teşekkür ediyorum.bir arkadaşım bahsetmişti borlu katkıdan bende forumda bir sorayım dedim kullanmadan önce konuyu açtım .3 günden buyana seminerde olduğum için konuyu takip edemedim foruma girdim birde ne göreyim konu popiler olmuşkonuyo açalı daha 4 gün olmuşken bukadar mesaj yazılması ilginç dedim demekki çok kullanan var
gerçekten bende roman tadında okudum. lütfen bölüm sorumlusundan konunun kapatılmasını talep ediyorum.burayı bilgi paylaşmak için kullanalım birbirimizi üzmeden SAYGILAR