MY RACING&REAL hangisini tercih edersiniz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

34BCT70

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 100 max.150 liraya kadar araştırdım en iyi iki marka hangisine karar versem diye düşünüyorum.my racıng (slıncerlı) az kullanılmıs 100 lira.real çift çıkış sıfır 150 lira.siz olsanız hangisini alırdınız?

valla serkan (serkan61) real kullanıyor. memnun galiba. kendisi daha iyi bilgi verir sana. ben; az kullanılmıs ve sorunsuzsa my_racing olabilir derim.

valla serkan (serkan61) real kullanıyor. memnun galiba. kendisi daha iyi bilgi verir sana. ben; az kullanılmıs ve sorunsuzsa my_racing olabilir derim

bahadır abi my racıngle görüştüm bugün yeni satmış egzosu ben yine real e kaldım:)

real in kromu pek kaliteli degil pas durumu söz konusu olabiliyor..
(egzoz ucundan bahsediyorum.. komple egsozu bilemiycem tabi..)

real in kromu pek kaliteli degil pas durumu söz konusu olabiliyor..
(egzoz ucundan bahsediyorum.. komple egsozu bilemiycem tabi..)

arabayı fazla kullanmıyorduz ama babam çok fazla ses istemiyor.slincer lı bisey bulmam lazım..ama kandırırsam real takmayı düsünüyorum.

üsdat ben venüs diye bir marka kullanıyorum; çok memnunum ses olarakta çok güzel bir sesi var slincer lı modelide olmalı bi araştır bence

süpersprint alabilirsen onu al yaklaşık 125 tl falandı

ıkısı de çayna ve ıkısıde cok ıyı degıl dıe bılıyorum...
Otto'yu dusun derım...sıfırı suat abı(Merttun.) de 200 TL. hatta sahıbınden de Carbon slashcut ılanı vardı sıfır 175 TL...lınk bulabılırsem atarım... Temız 2.elını de 100TL. gıbı bulman mumkun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri