Müjde - Mavi Egsoz

Arkadaşlar bu akşam Çankaya Opele gittim, bakım yaptırdım. Yağ yakma meselesini konuştum. Usta binip denedi de baktılar da. Bujiler sökülünce zaten belli olur dedi. Söktü, 4 bujiden 3ünde kurum var ama o da çok az dedi. Gerek yok şimdi conta takımlarını falan değiştirmeye dedi. En az 500 lira dedi onu yapmak. Sevindim cidden. Durum kötü olsa bujiler böyle olmazdı dedi.

Değişenler :

*4 adet bosh buji
*hava filtresi
*yağ filtresi
*mobil 1 super s yağ
*benzin filtresi ( çıkan filtre çamur gibiydi )
*sis farları ( tekinin içi dağılmıştı ben de çift olarak aldım )

ek olarak tech 2 ile kontrol ettiler, fren pad müşirlerini hallettiler ( takılı değildi brake pad yazıyordu ekranda ), boğaz kelebeğini spreyle temizlettim, debriyaj pedalı tıkırdıyordu basarken, alarmın kutusuna takılıyormuş meğer onu yaptılar.

sonuç olarak tüm bunlara 225 YTL verdim. Fiyat zaten çok iyi geldi. Bundan da önemlisi işçiliklerinden ve ilgi-sohbetlerinden çok memnun kaldım. İlgilenen arkadaşı görecektim ama çıkmadan biyere kayboldu göremedim :) Mekanik işçiliğini 20 ytl yazdırmış hepsine gönlüm razı gelmemişti. Biraz da benden olsun diye demiştim.

çok geçmiş olsun....

Arabanın gidişi de acayip derecede düzeldi. silkelenmeden hantallıktan eser kalmadı.

3 milyarları konuşurken 225 ytl ile kurtulmak çok güzel bi duygudur eminim :)

3 milyarları konuşan olsa ben satardım arabayı da :) 500-600lük conta takımı değişimi masrafı bile korkutuyodu beni. Aslında 125 tuttu bakım da ben sis farlarını da değiştirdim ekstradan.

Gözünüz aydı.
Tamta düğün üzeri bu kadar ile kurtardığınıza sevindim.
Yağını devamlı aynisinden koy. Duman durumunda değişiklik oldumu:confused:

valla mobil konduktan sonra serviste pek yok gibi geldi, sonra 5 km gidip eve parkettim. yolda görmedim bişe ama her zaman göremiyorum zaten.ışıkta beklerken gaz veriyorum bazen görmek için.

İnşallah yok olmuştur.
Şimdi yapacağın yağ kontrölünü eskisinden daha sık konrol etmen .Eğer noksanlaşma olursa moralin bozulmasın ikinci değişimde de noksanlaşa bilir ama üçüncüde düzeleceğini söyleye bilirim .Ben totalden gm ye dönünce bunu yaşadım şimdi sizin yeni kullandığınıza dönmek istiyorum fakat ayni endişeleri yaşamak istemediğimden karar da veremiyorum.Zamanıda yaklaştı son güne dek değişiklik olurmu bilemiyorum.;)

Geri