Mtec xenon hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fenerlist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fenerlist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.sahibinden.com/mtec_silv...ntili_sem-76WQQaXQQ18231206WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlar uzun zamandır aracıma xenon taktırmak istiyordum en son sem tuning'de mtec xenon 180 tl montaj dahil 200 tl ye buldum.Fakat aklıma bişey takıldı bildiğim kadarıyla bu marka en iyilerden biri ve fiyat araştırmasında 300-500 tl arası fiyatlar karşıma çıktı.Ürünün orjinal olduğunu ve 2 sene garantili olduğunu söylediler peki neden bu kadar fiyat farkı var?kullanan taktıran arkadaşlar var mı?tavsiye edermisiniz? yardımınıza ihtiyacım var :confused:

Bende mtec alıcam eliftuning den 180 lira 8000k astra h7 için birde ona bak derim eliftuning gir bulursun çeşitleri.

çindir

japon/tokyo

çin olması kötü anlamına gelmez zaten... ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı artık herkes üretimini çinde yapıyor çoğu büyük firma bile...

artı olarak çoğu aynı fabrikadan çıkıyor ve sadece etiketlendirme farklı...

bakınız...

opel vivaro-renault trafic

ben 400tl almıştım japon malı 2 senedir kullanıyom sıkıntı yok

600 Tl ye satılan mtec ler özel araçlar için sanırım ilanda mercedes,bmw,audi için falan yazıyor.180-200 tl ye satılanlar ise daha orta sınıf araçlar için galiba.japon malı yazıyor ama p.r.c. nin üstüne yapıştırılmadıysa tabi :D

mtec.com.tr ye girerseniz silver serisinin 2.kalite kit şeklinde açıklandığını görebilirsiniz.
r1 serisi ve diğer seriler daha pahalı.hatta 2 katı fiyat.
yine de silver serisi malzeme kalitesi olarak markayı zedelemeyecek bir üründür.ben de h7 almayı düşünüyorum.
sahibinden.com da kdv dahil 170 tl lik ilanlar var.

Bu konu bı daha konusulmustu. M tech alt pıyasada da urun gamını asılı tutmak ıcın boyle bı sey yapıyo olabılır. Bu kalıtesız mal anlamına gelmez ama arasrtırmak lazım tabı

satışını ben kendim yapıyorum hiç bir problem yok ;)

Geri