Güzel ülkem "adam sende, keyif benim değil mi kim ne karışır, zaten babam, amcam, dayım da hatırlı bir kişi, devletin verdiği kimliğini kullanıp cezada kestirmez olmadı cezayı öderim, kaç para ki" zihniyetine sahip kişiler yüzünden her geçen gün daha da yaşanmaz hale geliyor. İşin ilginç yanı bu kişiler mağdur olduklarında "burası Türkiye" diyerek anında ülkeme faturayı kesiyorlar ama bu tür işlerde benim de katkım var demiyorlar. Kimse kimsenin can ve malına kast edemez, kimse kimseyi keyif benim değil mi diyerek rahatsız edemez, hele hele yasalarla dalga geçemez.
Üye arkadaşlarımdan ricam: Yasal olmayan işler için yardım almak, fikir sahibi olmak için konu açmayınız.
Bölüm sorumlusu arkadaşlarımdan ricam: Yasal olmayan bir konu gördüğünüz zaman konuyu kapatın.
Formların temel amacı bilgi paylaşımında bulunmaktır. Yasal olmayan paylaşımlar için başka yerlerden bilgi alın. Bir ürünün satılmasına veya yasaklanmasına vatandaşlar karar veremez. Mesela cam filmi; sadece araçlarda mı kullanılıyor da hemen satışı yasaklansın diyorsunuz. Camlarının renkli olmasını isteyenler neden yasal olarak satılan renkli camlardan kullanmıyor? Hemen pahalı demeyin, eminim araçlarınıza taktığınız abartılı müzik sistemleri ve janjanlı jantlar kadar pahalı değildir.