Mtec H7 4300k-6000k xenon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etrafımdakilerin freeform xenon kullandığını nereden biliyorsun ?

2011 civic diye örnek verdiğin aracın far camı freeform xenona göre özel yapılmış çakmalar gibi göz almayacak yapıya sahiptir. D2R ampul kullanılmaktadır, diğer ampullere göre lümen değeri düşük 2800k civarıdır. Reflektöre destek olması içinde ampul üzerinde siyah bir siper mevcuttur. Otomatik seviye ayarı ve yıkama sistemi de bonus.

Kafamin estigini yapacagim diye acmadim konuyu 2 xenondan hangisini onerirsiniz dedim a yada b dicektiniz hepsi bu kadar basitti

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani bende o ampulden alsam merceksiz bi problem olmayacak mi

Yani bende o ampulden alsam merceksiz bi problem olmayacak mi

İşin özü, aracının farları halojen ampul standartlarına uygun, benim sana önerim önceden yazdığım gibi Osram Night Breaker+ bende bu ampulleri kullanıyorum birkaç arkadaşımın aracına da bunlardan taktım. Gayet memnunuz.

İşin özü, aracının farları halojen ampul standartlarına uygun, benim sana önerim önceden yazdığım gibi Osram Night Breaker+ bende bu ampulleri kullanıyorum birkaç arkadaşımın aracına da bunlardan taktım. Gayet memnunuz.
Sayfalar öncesinde olması gereken konuşma buydu....

bu ampuk muayenede geciyor mu peki

Beyaz ampuller xenon kadar iyi aydınlatmaz ve performans vermez ayrıca çok sık patlar ben eski aracım 307 de çok beyaz ampul eskittim hepsinin de markası philips narva osram gibi bilinen iyi markalardı ama hepsi en fazla 6 ay dayandı bana sonra bum oldular anlayacağın akıl karı değil bu ampuller

Beyaz ışık yağmurlu havalarda ayrıca sarı kadar iyi göstermez bu kanıtlanmıştır

Bende gecen sene disi mavi renkli olan ayni bu sekilde ampul kullandim babam aydinlatmasi iyi degil dedi sokturdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri