Mtec H7 4300k-6000k xenon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun ceza yada zevk meselsi değil uğur güvenlik meselesi tamamen...
Buda farklı bir anlayış... bazı şeyler araba uygulanırken hissedilerek yada göze zevk vermesi için yapılmamalı trafikte yalnız başımıza yol almıyoruz. başka araçlarda var...

Herkes istediğini yapmakta özgür olamaz... O zaman arabanı çizen trafikte sıkıştırp seni hataya zorlayan birine laf edemezsin yapmakta özgür.... Özgürlük başkalarının hayatına etki ettiğin an biter. Bu yüzden kurallar var.

Arabayı çizmek ile xenon taktırmak arasındaki bağ ne ben bunu anlamadım olay bir insana hakaret etme ile bir insanı öldürme arasındaki fark gibi oldu yani çok anlamsız ve manasız bir karşılaştırma

Bir diğeri ben git kısa farlarına merceksiz xenon tak demiyorum konu başından beri kimse mesajlarımı adam akıllı okumuyor sonunda böyle patlıyorlar bana ben sislere xenon tak tavsiyesinde bulundum evet merceksiz tak dedim çünkü merceksiz bile olsa xenon sislerde olduğu için öndekini hiç etkilemiyor bizzat arkadaşları benim aracın önüne geçirip sordum varmı göz alma dedim yok dediler , dikkat edersen benim araçtaki kısa ve uzun farlar halojen yani sarı zaten

dinime söven müslüman olsa ...

Her araç aynı olmadığna göre nasıl böyle bir kanıya varıyorsun anlamıyorum mercek olmadığı sürece gerekli şartlar sağlanmadığı sürece xenon herkesi rahatsız eder ve tehlikelidir.
Benim arkamda uygun şartlarda xenon kullanmayan biri varsa gözlerimi alıp tafik sürüşümü etkilyiorca canıma kasttan bir farkı yok. ama arkadaki arkadaşın zevki için bu önemsiz eee o zaman benim zevkimde araba çizmek.. ama banane senin bunun sinirlenmenden... şimdi bağlantıyı kurabildin mi?

Ben aracımda xenon kullanmıyorum. dinime söven müslüman olsa demişsin ama aracımda farklı sürücülere zarar verecek hiç bir şey yok... Hatta sis farı kapaklarımı yan sanyiilerle değiştircem ama onları bile ama aktif hale getirmek için far ayarı yaptırcam... modifiye demek bilinç demek doğru hareket etmek demektir.

Aracima istedigim seyi alir takarim cezaliysada katlanirim buna tamam yanlissa yanlis almak istedim verdim siparis daha dogrusunu yanlisini sorgulamaya ne gerek var ki. Honda bayisi bile merceksiz oldugu halde 2011 civiclerde xenon kullandi ben astramda kullanmisim cok mu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xenon takmayi modifiye olarak gormuyorum ben daha iyi gorus acisi yakalamak icin dusundum yok guzel gorunsun beyaz gorunsun diye bi amacim yok. Olsaydi coktan taktirirdim

Xenon takmayi modifiye olarak gormuyorum ben daha iyi gorus acisi yakalamak icin dusundum yok guzel gorunsun beyaz gorunsun diye bi amacim yok. Olsaydi coktan taktirirdim

Daha iyi görüş almak istiyorsanız merceksiz kullanmanız gerektiği merceksiz kullanılan xenon bir fayda sağlamaycağını hatta yağmurlu ve özellikle uzun yolda ön farınız çamur yada toz ile kaplanabileceği zamanlarda görüş açınızın iyice düşeceğinizi bilmenizi istedik...

Forumda konular bildiğim kadarıyla konuyu açanın isteği üzerine açılıp onun isteği üzerine kapatılmıyor... Forumda insanlar doğru yönlendirilmeye çalışıyor. Yaptığınız yanlış seçim yada kullanım. başka insanların canına araç kullanımına zarar veriyorsa bende yasinde alican gibi doğruyu bilen araştıran insanlar yazmaya devam edecektir.

İnş. merceksiz xenonlar rahatsız ettiğiniz bir aracın şoförü arkanızdan sizi takip edip sizde rahatsız olun diye uzunlarını yaktığında sislerini gereksiz yere açtığında tepki vermeden yolunuza devam edersiniz.Çünkü arad bir fark yok.

Konuyu ben actim kapatilmasinida istemek en dogal hakkim bunu daha oncede yaptim ve o konu kapandi cozume kavusturulunca konu.

Kullananlar memnunuz diyor peki yalan mi soyluyorlar. 3yildir kullaniyorum diyor cok memnunum diyor ariza susu busu yok diyor gozlerim rahatladi diyor birsuru olumlu yorum var. Merceksiz olmayacagini biliyorum ama karsi tarafin gozunu almamasi icin ona gore ayarlattiracam opel ozel servisimde gorustum montaj ayar yapilcak. Bir suru xenon takili olan merceksiz forumda araba var

Demek ki forumda forum kültürüne ayrı hareketler yapılabiliyor...

Foruma ayri hareketleri yapanlar belli. Bi niyetlenmisim aracima birsey yaptirmaya parasi benden cikacagi halde sanki sizden cikcakmis gibi olmaz diyorsunuz bunu takanlara da soyleyin o zaman. Sizin arkadaslarinizin arabasinda yok mu zenon var. 2011 civiclerin hepsinde merceksiz xenon far bayi cikisli gidin bakin.

Allaha şükür çevremdeki arkadaşlarımda yok.Üye olduğum diğer forumlarda da sizin gibi uygulama yapacak arkadaşlara bilinçli kullanıcılar ilgili uyarı yapıyorlar... Mdem kafanıza eseni yapacaktınız böyle bir konu açmanın mantığını çözemedim. aldığınız yere sorarsınız hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılar o size tavsiye ederdi.
auris mercekli far ama hiç xenon takmayı düşünmedik far yıkama sistemi yok çünkü.. sattığımız leonda hepsi vardı fabrika çıkış xenon luydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri