Mrblar aranıza yenı katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan themre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

themre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
97 model opel tigra aracımın yaylarını kestırmeyi düşünüyorum bide lastikleri açıp germanstyle havası vermek istiyorum nasıl yapmam hakkında bilgi verirseniz sevinrim cevap veren vermeyen herkese teşekkürler..

yayları kestırırsenız konfordan ve yol tutusunu kaybedersınız aracınıza spor amortısor alın jantlarınızı alın ve dısa dogru acan bı sey vardı adını unuttum ondan aldıgınızda aracınız o sekılde cok daha gzl olur kestırme sakın yapmayın !!

sizin isteğiniz şu heralde aracı tam german style yapıp gezmek sizin yapacağınızı sıralıyorum coilover + 6 cm H&R yay+ camber kit + 9 ofset 16" bbs rs + çamurlukların açılması

tşkler herkes kestırme ve bastırmaya karsı bende elımden gelenı yapıcam artık bakalım...en ıyısı orj jantlar uzerıne genıs taban lastık artı yay uygulaması yapayım

kesik yaylar ,ince yanak geniş lastikler vs ..iyi güzel de erzurumun yolları bu dediklerine müsade edecek mi ki.. ?

kesik yaylar ,ince yanak geniş lastikler vs ..iyi güzel de erzurumun yolları bu dediklerine müsade edecek mi ki.. ?

erzurumun yolları gayet güzel fakat kışı çok zor geçiyo onlarda sıkıntı yaşarım bence..

Geri