MP3 çalar!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EsReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsReF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ii gunler arkdslar..sızınde fıkırlerınızı alayım dedım..arkdsa 200ytl cıvarı teyp alalım dedık marka ve model olarak hangı modllerı onerrsınz veya elınde satılık teyp olan varmı?

ben CDR500 satıyorum ama MP3 değil TRACK çalıyor. sizin araca uyar

ben CDR500 satıyorum ama MP3 değil TRACK çalıyor. sizin araca uyar
bnm araca degıl bu poloya olcak mp3 calar.bnde vctra cdx var onda cd changerde sıkıntı var cıkartmıo onu nasıl yapbılırz

aslında sonyleri düşüne bilir. bende sony CDX-G616U var gayet memnunum...

kardesim elimde bir multimedia cihaz var bilmem isine yararmi veya fazla gelirmi ama ben sana yinede linkini vereyim.bence 200-250 sadece mp3 calara verene kadar biraz daha fazla verip bu cihazi alirsan en azindan teknoloji ilerledikce sen hep onde olursun.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29493

kardesim elimde bir multimedia cihaz var bilmem isine yararmi veya fazla gelirmi ama ben sana yinede linkini vereyim.bence 200-250 sadece mp3 calara verene kadar biraz daha fazla verip bu cihazi alirsan en azindan teknoloji ilerledikce sen hep onde olursun.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29493
saol kardesım teklıfın ıcınde bnde ındash var zatı.buunu kuzne alıcaz oda okadar para vermez sadece cd calsın kumndsı olsun ona yeter..ondan 200 cıvarı bısıler bakıorz..

bendeki indash deil zaten linki iyi incelersen anlarsin ama tabiki secim sizin .hayirli olsun simdiden

elimde pioneer 2820 modeli var satılık. pioneer indash yada pioneerın usbli modelini alacağım için satıyorrum.ürün temsili resimdir.kumandası yoktur.ama arkadan aparat ile kumanda takılabiliyor.mp3/track/wma çalıyor.teyp çok temizdir.kutusu garantisi belgesi vs hepsi mevcuttur.garantinin bitmesine 5ay gibi bi süre var fiyatıda 150 ytl düşünüyorum.detayları isterseniz msn adresimden konuşabilirz pazarlık sünnettir aşırıya kaçmamak suretiyle pazarlığa açıktır
coskuncalskan@hotmail.com
pioneer_deh2820mp.jpg
iyat

Son düzenleme:
coskun kardesim konuyu yanlis yere acmissin:Dhayirli satislar

coskun kardesim konuyu yanlis yere acmissin:Dhayirli satislar
arkadasın ihtiyacı varmıs bnde satıcaktm zaten işine gelrse hem bnm ihtiyacım görülsn hemde arkadsın ihtiyacı görülsn diye açtım abi.eyvallah saol.sanaada hayırlı satışlar:)

Geri