motorun rolantide hafif titremesi normalmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetyr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetyr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar , motorun kendi başına (karoserde titreme yok) rolantide hafif titremesi normalmi ?
Sizdede birazda olsa titreme varmı motarlarınızda

Ynt: motorun rolantide hafif titremesi normalmi ?

2.560 km de.

Çok hafif var hocam. Yine de kendinizi sıkmayın, kafanız takılabilir. Servise gidip "normal" cevabını alana kadar durmayın derim :)

mucahitduran link' Alıntı:
ևok hafif var hocam. Yine de kendinizi sıkmayın, kafanız takılabilir. Servise gidip "normal" cevabını alana kadar durmayın derim :)

şu servisler evet bu anormal bir durum deseler yılın olayı olacak  :D

GOODMAN link' Alıntı:
şu servisler evet bu anormal bir durum deseler yılın olayı olacak  :D
Tüm Astracılar servise koşar o zaman Mesut Hocam :)

Teşekkürler. normaldir heralde :), birde virajda ve kalkışta gazı fazla verıp patinaja düştügünde, daha doğrusu dûşmüyor ve abs sesi gibi bişey oluyor ve araba devirden düşûyor, sizdede varmı bu durum normalmidir hocam

Benimde 1.4 a/s malesef rolantide titreme oluyor, aralıklarla, aslında diğer araçlarda hiç rastlamadığım (1.2 otomatikler dahil) sinir bozucu bir durum, servislerden defalarca normal yanıtını aldıgım için, artık kafaya pek takmıyorum.
Bende bir de benzin aldıktan sonra, ilk gazlamada bi kesinti yaşıyor, ve sarsılma oluyor, o da anlam veremiyorum :)

Bir gün çalıştırıyorum, gaz tepkileri mükemmel, abi sür nereye istersen götürürüm seni diyor. Ertesi gün, ya abi bugün yapma gözünü seveyim, hiç halim yok diyor. Biraz karakter sahibi bizim araçlar :)

1.3 dizel ve oluyor. Farlariniz 4luleriniz felan aciksa yada elektriksel bir fonksiyon aciksa akim yukseltmek icin rolanti oynar;) sogukun da etkisi var bunda:)

Ynt:

4 lüler açıkken titreme yapması normal

Cebelli59 link' Alıntı:
Benimde 1.4 a/s malesef rolantide titreme oluyor, aralıklarla, aslında diğer araçlarda hiç rastlamadığım (1.2 otomatikler dahil) sinir bozucu bir durum, servislerden defalarca normal yanıtını aldıgım için, artık kafaya pek takmıyorum.
Bende bir de benzin aldıktan sonra, ilk gazlamada bi kesinti yaşıyor, ve sarsılma oluyor, o da anlam veremiyorum :)

Bir gün çalıştırıyorum, gaz tepkileri mükemmel, abi sür nereye istersen götürürüm seni diyor. Ertesi gün, ya abi bugün yapma gözünü seveyim, hiç halim yok diyor. Biraz karakter sahibi bizim araçlar :)
Teşekkürler arkadaşlar normal bi durum o zaman :) Sizin karoserde bi titreme varmı, yoksa motormu titriyor ?

Geri