Motorlu Araç Trafik Belgesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
app ye mühür basanda mı varmış. benim bildiğim plaka şoförler odasından alınır onlarda standart fontla yazar verir.

APP yi mühürlü yapıp gönderenler var evet ama o zaman başınız daha çok belaya girer plakada sahte damga bulundurmaktan ;) Ben sahibinden.com da getirttim APP leri çifti 45 TL ye geldi , mühür yok ama filigran var T.C. logosu var ;) Satıcı mührün artık önemli olmadığını söylesede ben her ihtimale karşı orjinal plakaları bagajımda taşıyorum

Bu arada 8 aydır APP ler ile geziyorum henüz daha APP den dolayı durdurulmadım

APP Plaka için bugün görüştüğüm bir arkadaş mühürlü cemiyet mühürü ve orjinal olduğunu söyleedi çiftini 80 TL ye yapıyor.

Yeni verilen plakalara artık mühür basılmıyor diye okumuştum.
Doğru mudur ?

Yeni verilen plakalara artık mühür basılmıyor diye okumuştum.
Doğru mudur ?

Mühür var... ama artık emniyet değil plaka basan yer mühürlüyor. Eskiden bastır emniyete götür mühürlet bir sürü iş idi. Şimdi basan yer basıp mühürleyip veriyor ;)

Ha mühürde illegalse sorun yok anlaşıldı durum :)

Evet Muayeneye gittim araç geçti ve bir kağıt verdiler ruhsatta yer kalmadığı için emniyete gideceksiniz dediler. O kağıtla emniyete gittim dilekçe yazdım verdim o kağıdı ve dilekçeyi ayrıca benden 89 TL aldılar içim gittii!!! sonra bana muayene kağıdını öğleden sonra teslim ettiler. Ama ruhsat yenilemek bile 59 TL iken Muayene tarihini yazan evrak 89 TL içim gitti

Evet Muayeneye gittim araç geçti ve bir kağıt verdiler ruhsatta yer kalmadığı için emniyete gideceksiniz dediler. O kağıtla emniyete gittim dilekçe yazdım verdim o kağıdı ve dilekçeyi ayrıca benden 89 TL aldılar içim gittii!!! sonra bana muayene kağıdını öğleden sonra teslim ettiler. Ama ruhsat yenilemek bile 59 TL iken Muayene tarihini yazan evrak 89 TL içim gitti

O kadar olsun en azından sorun çözüldü ;) hayırlı olsun daha çok ruhsat eskitmeler dilerim ;)

arkadaşlar sbm den sorguluyorum fakat zorunlu trafik sigortası poliçe kaydı bulunamadı diyor.
abi ben bu işi anlamadım yav. mtv taksidi ödenmemiş görünüyor, motorlu araç trafik belgesi borcu çıkıyor, trafik sigortası poliçesi bulunamadı diyor. normal midir bu kadar enteresanlık?

arkadaşlar sbm den sorguluyorum fakat zorunlu trafik sigortası poliçe kaydı bulunamadı diyor.
abi ben bu işi anlamadım yav. mtv taksidi ödenmemiş görünüyor, motorlu araç trafik belgesi borcu çıkıyor, trafik sigortası poliçesi bulunamadı diyor. normal midir bu kadar enteresanlık?

Sizin arabayı sorguda hepten korsan görüyorlar galiba , en azından elinizde mtv ödemesi ve sigorta poliçesi makbuzları yok mu , onlarla hak ara derim.

Geri