motordan ses geliyo

motordan ses geliyo

• triger den kaynaklanabilrmi

Oy: 20 58.8%
  • araba 120000 de 118000 de degişmişti set

Oy: 4 11.8%
  • manifolt kayışında olabilr

Oy: 10 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Arabanın bazı arızalarında direk şundandır bundandır demek arabayı görmeden bakmadan ölçmeden burdan anlamak ve yorumlamak zor ve yanlış olur düşüncesindeyim.Çünkü; bazı arıza durumalrında bir çok sebepten kaynaklanıyo olabilir ,bu yüzden burdan, şundan olabilir bundanda olabilir şunlara bakılması gerekir demek kusura bakmayın ama biraz kafa karıştırıcı oluyor.Ha ozaman buraya sormayalımmı hiç hayır onu demiyorum ben.tabiki soralım, ama bazı arıza durumlarında birçok sebep olabiliyor.Eee bide adam ustayım diye bakıyosa bulacak kardeşim o arızayı ,yüzlerce araba geliyo ,aynı şikayetten de onlarca.Gerçi şimdi tech2 çıktı mertlik bozuldu.eskiden tech2 yokken ustalar nası buluyodu arızayı dimi.

devirdayımdan. gele bilir kardeş aynı sorun bende de vardı.

Sanırım arkadaşın anlatmaya çalıştığı ses benim astra da da var..Zırıltı gibi bi ses..rölente de çalışırken yoğun duyuluyor gaza basıp yüksek devirlere çıkardığımda kesiyor..Banada usta kayışların gerilmesinden olabileceğini söyledi bende elletmedim..ama hala o ses kulağımı tırmalıyor...

bencede iii bir ustaya götür arızayı adam akıllı tespit etsiin...

trigerin gergi bilyasından geliyor olabilir.
benimde ses geliyor daha bugun gtimm aynı şeyi söyledilerr:alkis:

zııızzzzzzzzzzzzz diye bir ses arkadaşlar değilmi, rolantide duyuyorum bu sesi. aracı ilk çalıştırdığımda...

Geri