motordan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kovas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kovas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 2002 1.4 astra sedan aracın herhangi bir kazası veya değişeni yok ancak motordan rutin motor sesinin haricinde vibrasyonlu ve trrrrrrrrr şeklinde bir ses geliyor araç içinde ise ses konsolun sol tarafında dahada yoğunlaşıyor baktırdığım 2 servis sesi duymakla birlikte bir teşhisde koyamadılar ve motor çalışmasının normal olduğunu söylediler forumda iki gün öncede bu konuyu açmama rağmen bir cevap alamadım ancak bu durum beni rahatsız ediyor bu konuda deneyimi yada herhangi bir fikri olan yada ankarada şu iyi motor ustasıdır şeklinde tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum

Gevşemiş bir şeyler olmasın vida plastik aksam vs.vs. iyi baktınmı ?

yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bu konuda fikri olan yokmu

plastik sesi değil

evet baktım hepsi tamam hatta hava filtresimi acaba dedim yerine oturmamış oda tamam şaştım kaldım

arcınızın tıriger kayışı değiştimi eğer değiştiyse ordaki gergi rulmanından gelebilir ayarıbı yapamamışlarsa ordan tırıltı yapıyo

triger seti

evet triger seti komple yeni değişti bir ihtimal baktırayım

kesinlikle ondandır ısındığında ses kesilir yada azlır

ısınmakla ilgili ise ses devamlı var

kayis degisince degisik bir ses geliyor arabadan daha dogrusu kayistan yeni oldugu icin ama sendekide belki budur

kayışı kontrol ettirdim ayarları tamam fakat sorun hala devam ediyor çok can sıkıcı bir durum

Geri