Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam arabadan inince çıt çıt çıt şeklinde ses geldiğini farkettim.Ses sanki turbodan geliyor gibi.Ne olduğunu anlamadım yarın göstereceğim.Aracı ikinci el aldım 30.000 km idi.şimdi 34.000 km bu kilometrede turbo arızası verirse yazık o kadar verilen paraya.Canım çok sıkıldı. garantisi de bitti inşallah önemli bişey yoktur
O ses benim araçtanda geliyor helede sabah ilk çalıştığında hafiften çıt çıt diye bi ses sonra motor ısınnınca geçiyor sanki yada ben geçtiğini sanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
motorda ara ara gelen seslere fazla takılmamak lazım bazen olabiliyor bu tür sesler bende de mevcuttu gecti ama o ses motorda hicbirseye etki etmedi umarım bir sorun yoktur
Bende son üç aydır motor yanından ve kaliperlerden gelen sesten şikayetle cuma günü Kervan Opel servisine gittim. Motordan şüphelendiğim sesin klima borusunu tutan klipslerden birinin yerinden çıkması sonucu olduğunu hemen tespit ettiler ve kaliperlerden gelen sesler için tornaya göndermişler pimleri. Bence sizde bilen birine bi gösterin bakarsınız çok basit birşeydir.
Bende o ses daha önce yoktu.Dün akşam oldu ama normal bi ses değil.Hiç bir uyarı arıza falan da vermedi garantisi bittiği için yarın özel servise götüreceğim bakalım,inşalla sorun yoktur :