- Konuyu Başlatan
mmtkaya' Alıntı:Abi çok basınçlı su ile yıkanırsa bi sorun olmaz ama ev hortumu veya sürahi ile yıkamaya kalkarsan gerçekten sakat çünkü başıma daha dün gelgi arabanın motorunu ev de yıkadım sonra araba calışmadı ne kadar ettiysem marş basıyor motor bi türlü çalışmıyor, oto tamircileri gezdim tabii yürüyerek,olay tam bir komedi kimi diyo abi beyin yanmış arabayı çek getir,kimi diyo disbiritör kapağı gitmiş takım çantasını alıp gidelim tabii beni aldı bir telaş.
Sonra insaflı bi tamirci abi buji ve disbiritör kapağına su geçmiş aç temizle dedi.
Tamam temizliyeceğim de fakat bizim evin amerikan evlerindeki gibi her türlü takım taklavatın olduğu bi garajı yok neyse bastım parayı alyan anahtar takımıı,lokma takımı aldım başladım sökmeye ve aldım elime saç kurutma makinasını başladım bütün ateşleme elamanlarını ve motoru kurutmaya tabii akşam saat 8 ve ben bir elimde seyyar lamba bir elimde saç kurutma makinası sokakta araba tamir ediyorum herkes ters ters bakıyor neyse en sonunda yaptımda yeşil ördeğimi çalıştırdım .
(Arabam 1996 gls vectra b1 rengi yeşil olduğu için ben yeşil ördek diyorum.)
ya yazını okudum uzun uzunda yazmışsın sanki bende seninle aynı şeyi yaşamış gibi oldum o kadar doğal ve içinden geldiği gibi yazmışsınki ... geçmiş olsun dicem ama tam bi komedi dediğin gibi... benimde benzer..bişi başıma gelmişti herşey tecrübe tabi....