motor sesi :))

uzaklardan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu benim forumdaki ikinci sorum olacak opelimi yeni aldım hemen foruma üye oldum.
Bu sorumda motor sesini soracagım abi benim vectra da arada duydugum bir ses var gaza 1. 2. viteste hafifce bastıgımda dizel motorlarda duyulan o tatlı bir tırıltı çıkıyor .
geçenlerde arkadasım bindi marşı ilk bastıgında sordu bu dizelmiydi diye.
Sora kafaya taktım bn bu sesi. ve aynı sesi duydugumda vitesten atıp tekrar gaza basınca duymadım vitese tekrar taktım aynı ses geldi.
ben bu dizel motor sesini her zaman duymuyorum tüm opellerede yada vectralarda olagan bir durummudur bu.
benim gibi bu durumla karsılaşan kimse varmı
arabayı yeni aldım 38000 km de 2006 model çok temiz.:sorry:

Bujilerden olabilir Böyle elektrik atlaması gibiyse çıt çıt çıt ses yapıyor gaza bastığında.

Benim önceki vectra da böyle bir ses vardi tarif ettigin gibi manifold contasindanmis o degisti ses kesilmisti .ilk calistirdigimda yapiyordu araba isininca gidiyordu

ben de yeni aldım astramı..aracın içindeyken kır kır kırr diye dizele benzer ses geliyorr aracın dısından dinleyince tık ses gelmiyor..ayrıca lpg kitimde landi renzo;onun da enjektörleri tasarım olarak şakırtlı çalışırmış..ikisi birleşince bayağı bi ses oluyor ama ne yalan söyleyeyim rahatsız değilim..motor sesi duymak kiminn hoşuna gider benim de öyle..

o turbodan geliyor vites degişimlerinde çekişe geçirdinkten sonra ıslık gibi bi ses gelir camı açınca daha iii duyarsınız motor ısındıkca azalır o ses

1.6 2006 model vectra benim arabam bu arabada turbo varmı .

yok. banada sormuşlardı dizel mi diye. sattım dizel aldım :)

En güzeli ben çok memnunum :D:D

1.6 vectrada turbo yok

Geri