motor modifiyesi ile ilgili sorularınızı bekliyorum...!!

selcukreis035

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
motor ile soruları bekliyorum arkadaşlar

iyi günler ben 2.0 vectrama turbo uygulaması düşünorum.stock motor piston vs ile.en fazla kaç psi da kullanabilirm kararsızım.motorun içine girmeden ufak çaplı bi şey düşündük.garrett t04.emme ve eksoz manifoldu deişçekmi vs nasıl yaparıs buna göre işletim sistemi hazırlamak mümkünmüdür sıkıştırma vs hava yakıtı ayarlıyacağmıız bi program varmı acaba yardımcı olursanız çoksevinirim.şimdiden teşekkürler.;)

kardeş dediğin arabaya istediğin ağletler çok iyi olur ben yaptım zaten verim süper sonra yakıtta dolayı ağlama ama program olayıda eus hal olur

2003 z motor 1,6 astra kullanıyorum... katalizörü iptal etmek ve headers yaptırmak istiyorum ama kime dediysem "saçmalama z motorun katalizörü sökülmez" dedi...

bu katalizörün bi ömrü var ve ömrü bitince ben katalizöre 1,5 milyar para vermem...

katalizörü arıza lambasını yaktırmadan nasıl söktürürüz?

bnde turbo istiyorum nasıl uygulanacak motorun içine girilmiyen cinsinden olursa tam süper olur:D

benim aracım zaten urbo fakat blow of taktırmalımıyım

selcukreis035' Alıntı:
kardeş dediğin arabaya istediğin ağletler çok iyi olur ben yaptım zaten verim süper sonra yakıtta dolayı ağlama ama program olayıda eus hal olur

yakıt problem deil zevk için yapcağım bişey olduğuı için siz nasıl yaptınız hangi malzemeleri kullandnız kısaca anlatabilirsek?paylaşım açısından belki bilmeyenlere yol olur.hangi malzemeler.orjinal enjektörler mi kullanıldı veya deiştimi deiştiysse kaç cc lik ile deişti.bujiler vs nasıl yaptınız ayrı map i nasıl çizdik beyin üzerinde?kısaca bilgi verebilirsek.yakıt ağlasın problem deil hangi oktana göre ayar yapıldı ecu da.?sıkıştırmayı ve turbo basıncını kaç PSİ da kullanıyorsunuz ile kaç hp aldık?

gokalp kardeşim dediğin turboyu ben sana takarım lpg gibi çalışır arabamda turbo var dersin olmaz en iyi turbo motorra hükmeden turbodur

bahadır kardeşim seninle izmir toplantısında uzun uzun konuşuruz bu konuları sen biriktir sorularını yüzyüze konuşuruz ila cevap bekliyosan blow of senin rahatlatır

EGL valfinin temizliği yapılıp kullanılabilyor. Yenisini taksanda katalizör gibi astronomik ücrette de değil .Sorum şu x16xel motorda kat temizliği yapılıyormu? Bunundan formdada söz edilmiyor.:hıh:

Geri