motor arıza ışığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brk6060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brk6060

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım 2000 model astra g aracım arada rampa yukarı çıkarken örneğin bugün 4. viteste 80 ile çıkıyordum motor arıza lambasını yaktı aracın pozisyonunun düz konuma gelmeye başlamasıyla arıza lambası söndü ve bu sürekli olmuyor nedense arada sırada bir oluyor bir anlam veremedim teşekkürler

Duzlukle alakasi yok onun egzoz emisyonundan dolayi yanar bi sure geri soner. Bi problem yok yani

cevabınız için teşekkür ederim ne yüzünden yanar peki bir bakım vs yaptırmam gerekli mi

Kendiliginden kisa surede sonuyosa bisey yapmaniza gerek yok. Egzoz gazindaki yanmamais yakiti veya oksijeni algilasiginda yaniyodu sanirim

Araçta LPG varsa yanar söner arada göz kırpar ulan bu nasıl yakıt diye sana kızar bile :D

bugün kızılcahamam akyarma da 160 civarı giderken bir 10 saniye filan yandı, terar söndü. hiç yapmamıştı. gerçi 160 sürat ilk defa yaptım bu araba ile.

bugün kızılcahamam akyarma da 160 civarı garaba en bir 10 saniye filan yandı, terar söndü. hiç yapmamıştı. gerçi 160 sürat ilk defa yaptım bu araba ile.

Belkide bayram agzi kalabalik yollarda fazla basma demek istemistir araba :)

benimki uzun yola çıkıp sabit devir ve hızda ilerlediğimde yanar. devrimi ve hızımı değiştirmesem de sönmez :) (he bi de benzine alırsam söner hemen.) çoğu tüpçü, iyi bi ayarla çok daha az yanmasını ya da söndürebileceğini söylemiştir bana ama hangisine ayar yaptırdıysam daha dükkandan çıkar çıkmaz yanmaya başlamıştır :)

abi o zaman teşhis i koyduk araba lpg yi yakıttan saymıyor ve benzin istiyor ne yaparsın onu da biz koyamıyoruz o yansın sönsün yapacak bir şey yok :)

abi o zaman teşhis i koyduk araba lpg yi yakıttan saymıyor ve benzin istiyor ne yaparsın onu da biz koyamıyoruz o yansın sönsün yapacak bir şey yok :)

Burak o işin çözümü yok zaten bakma sen bir çok LPG takan usta söndürürüz filan diyor da hepsi hikayeden ibaret. Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp diyecek montaj kaynaklı diye de o da hikaye... salla gitsin elektrik faturası ödeyecek değilsin ya yansın dursun :D

Geri