Bayanın böyle birşey demesi son derece aptalca ama mail atmanıza da pek gerek yokmuş bence. Ama içiniz rahatladıysa ona bişey diyemem tabi ki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasım.. abicim ne olarak algılarsın bilmem affına sıgınıyorum derdını paylasmısın ve saol bize laf etmek dusmez daa.. hanii olur daa yorum dersenn
senın icinden gecenleri cok ii anlıyorum sende benım gibi icinee lafları atamayan birisin ve aklından daha cok duyguların ile haraket ediyorsun belliii
lakin bencee mesaj birazz hafif olmuss..
1. si bu laflarım herkesee her kim olursa olsun sizden ufak veya buyuk no problem asla birii ile ozellikle dee bayan ile laf ebeliginee girmeyinn
2. si inatla o girmek mi istiyorr gucuk bir gulumseme ile sırıtmak yok disler gozuklmesin gozleri kapatıp hafifi bası da asagıya ewet dercesine indirip kaldırıpp
EWET haklısınız. hic gerekk yok POLEMİYE dersenız emın olun ilk basta muhahah zuhaha ezdim dese de ici icinii yiyekk siin o andakii egirliginiz onu
bitiir
anlamı agızdan cıkmasa daa SİZ BENIM MUHATTABIM degilsinizz.. anlamına gelirr...
inatla daa ben onun ilee tartısacemm ezecegim derseniz de kolay gelsin :d
ya bu konunun opel forumunda işi ne??
Öyle deme İbrahim. Arkadaş bir Opel sahibi.ya bu konunun opel forumunda işi ne??
Kızın öyle bir laf etmesi garip, sizin buna karşılık böyle bir mail atmanız daha da garip![]()