Moralim Çok Bozuk :(

Karşınızdaki bayanın yaşı baya küçüktü her halde ? Kendini bilen bir bayanın edeceği sözler değil.
Sizin cevabınıza gelince sallamayıp dalga geçer gibi hı hı evet vs gibi tahrik edici bir cevap olsaydı daha iyi olurdu bence mail olayı bana göre yanlış olmuş o küçük beyinli bayanın seviyesine inmişsin...

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasında o hatunda öküzün önde gideniymiş.Bence iyi olmuş huyunu beğenmese daha mı iyiydi?

güzel abim dert ettiğin şeye bak ya biz ne kızlar tanıyoruz makyajını köpek yalasa köpeği öldüren , makyajını sildiği zaman hamile kadınlarda çocuk düşürmeye bile sebep olan

güzel abim dert ettiğin şeye bak ya biz ne kızlar tanıyoruz makyajını köpek yalasa köpeği öldüren , makyajını sildiği zaman hamile kadınlarda çocuk düşürmeye bile sebep olan

:kop::):kop:

koptum ya...

1- Bence o e-maili atmak şık olmamış.
2- Neden bir kimse durduk yere karşınındaki birisine bu tarz bir laf söyler?
savaş abi ve abim gibi yazan tüm arkadaşlar haklı. kadının derece ve kademesi ne olduğu belli zaten. edep olan kadın veya erkek edebiyle konuşmalı. edep ile ilgili olarak Yunus EMRE ne demiş;
Edep bir tac imiş nur-i Hüda'dan,
Giy ol tacı emin ol her beladan...
Ehli irfan meclisinde aradım kıldım talep,
İlim geride kaldı, İlle EDEP ille EDEP..!
(Edep, nefsini tanıyıp haddini bilmektir)..!

bir ikinciside size kötü sözde bulunan her kim olursa olsun tek cevabı benim için şöyledir:
Her söze verilecek bir cevabım var...lakin önce lafa bakarım lafmı diye sonra söyleyene bakarım ADAMMI diye.

o mail atılır mı dostum....sana öyle konuşan bu mailden anlar mı...
bence gülmüştür mailine %99

bir kere suç sende durumu bu noktaya getirmeyeceksin.

kendine güveni olmayan duygusal ezik bir tip olarak canlandın gözümde.

buna benzer olay bende yaşamıştım:)

bu kız milletinin canını yakacaksın bunların bazılar aslında çoğu insanlıktan nasibini almamış!

o mail atılır mı dostum....sana öyle konuşan bu mailden anlar mı...
bence gülmüştür mailine %99

bir kere suç sende durumu bu noktaya getirmeyeceksin.

kendine güveni olmayan duygusal ezik bir tip olarak canlandın gözümde.

buna benzer olay bende yaşamıştım:)

bu kız milletinin canını yakacaksın bunların bazılar aslında çoğu insanlıktan nasibini almamış!
budur ya onlar kim ki arkadaş sana o lafı diye biliyor.1.önerim canını yakabiliyosan yak
2. önerim canını yakamayacaksan kızı her gördüğünde sallama onunla ticari işini hallet ama sallama hatta gül suratına öyle kızkandırma çalışmalarına filanda giriyim deme onu sallamazsan inan o seni sallar.Aklıma laf geldi not edin biyere :D:D

HAYATA TEK KİŞİLİK SALINCAKTIR.GACIR GUCUR SALLANAN.
ELBET VARDIR BİR SALLAYAN BİR SALLANAN.SEN SALLAMA Kİ SALLANAN OLASIN.DEĞER VERME Kİ DEĞERLİ OLASIN ;);)

""Şhşhhhh kız milletinin çoğunluğu insanlıktan nasip almamış felan ,,het höttt yani ayıp oluoo arkidişler aranısdaki hayvandan bozmalarla size çoğunluk öyle muamalesi yaptıkmı aaa...cık cık ayıpppp,, gidip o muhasebeci kızı paralatmayın bana cinsimizi kötü çıkardı die:D""

ben fazla tınlamam bölelerini ama içinde kalacağına yazmışsın iyi etmişin yüzünede söleyebilirdin,kıyaslama yaparken kırmaya,renjide etmeye de gerek yok yani..takma kafana arkadaşım...

Maili atmasaydım ben rahatlayamaz resmen çatlardım... şimdi yarın beni arayacak çünkü mecbur kredi kullandırması lazım :) ne kadarda kavga etsek iş ilişkisi var.. bende onu yarın kıvrandırmasını çok iyi bilirim :)

Hocam yarın senin o maili şube müdürüne forward yapıyomuş kız.düşünsene müdürde seni kıvrandırıyomuş,yazıya dökülürmü böyle şeyler bari telefonda söyleseydin :)

Geri