monroe amotisör

monroe

150 liraya ön 140 liraya arka monreo reflex serisini aldım ancak aracın orjinal gm amortisörleri daha iyiymiş kullanınca ögrendim orjinalinden şaşma
güven kardeş monroe amortisörleri ne zaman taktırdın.Kullanımı nasıl sertlik derecesi vs biraz bilgi verebilirmisin.

monroe

ben bi ay önce taktırdım :sorry:
marka monroe
önler 240 ytl çifti
arkalar 160 ytl çifti
iyi fiayt vermişler 40 ytl kâr dasın.
taktır valla
Bektaş kardeş amortisörlerden memnunmusun.Orjinali ile arasında fark varmı.Varsa ne yönde fark var.sertlikleri aynımı.Biraz bilgi verebilirmisin.Bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum.Teşekkürler.

Bektaş kardeş amortisörlerden memnunmusun.Orjinali ile arasında fark varmı.Varsa ne yönde fark var.sertlikleri aynımı.Biraz bilgi verebilirmisin.Bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum.Teşekkürler.

önceliğin orjinal olsun.
ama monroe içinde bir numara diyorlar. ben orjinal bulsam aynı fiyata orjinal takarım. sanki monroe biraz sert gibi. eğer aynı fiyata bulabiliyorsan orjinal taktır.....

arkadaşlar tamir olduğundan da bahsetmişler. banada tamir ettir dediler. olabilir neden olmasın. doğru söylüyorlar tamirde ediliyor. ama ne bileyim yenisini aldım. amortisör bi araç için herşeydir bance..

Amortisörler aksesuar parçası değil aracın en önemli aksamlarından birisidir. Aracın dengesini sağlayan parçaların başında gelir. Benim aracımdaki ( A kasa vectra) amortisörler delphi. Özel servis bunların orjinalleri ile aynı özellikte olduğunu belirtmiş bu nedenle de çok övmüştü. Normal kullanımda şikayetim yok. Yumuşak, konforlu ama virajlarda fazla zorlamaya gelmiyor. Zorlamalarda ön tarafın viraj dışına doğru kaymasına neden oluyor. İyi araştırmanızı mümkünse orjinalini almanızı tavsiye ederim.

Bende 96 astra f hb var, on amortisorleri degistirdim. KYB ( Kayaba ) diye bir japon markasi var. Hangi ustaya gittiysem KYB onerdiler. Haklilarmis. Oldukca memnunum. Monreo'nun en ust modeli dahi olsa tavsiye etmem. KYB ( Kayaba)'nin gazlisi da var ama o daha sert surusler icin, konfor icin dusunuyorsan yagli tavsiye ederim. SACHS ya da GM gibi kaliteli ve orjinaller urunler ise zaten sorunsuz.

orjinalden şaşma. illede monroe yorumu istiyorsan. serttir ama uzun yol fazla yapıyorsan takabilirsin. aracı müthiş yolda tutar sollama, viraj, bana mısın demez. ama çukurdan kaçcan, küt diye vurur.

güven kardeş monroe amortisörleri ne zaman taktırdın.Kullanımı nasıl sertlik derecesi vs biraz bilgi verebilirmisin.

yeni taktırdım daha 20 gün oldu tavsiye etmem benimkiler reflex serisi gm lerden sert çukurları daha çok hissettiriyo esneme diye bişey yok diyebilirim

Geri