monroe amotisör

pm yolladım arkadaşlar

BEktaş abi evet GEnaral Motors un kısaltması...

Monroe Amortisör

Bektaş kardeş ben bugün bir bosch servisi ile görüştüm.Yeri Tunus Caddesinde.Astra G kasa için ön amortisörlerin çiftine 200 ytl fiat verdiler.Gidip bir denemeyi düşünüyorum.Artık servise gidip para dökmek istemiyorum.Serviste GM marka amortisörlerin çiftine 366 YTL fiat verdiler.
Arada baya fark var.Üstelik monroe için 2 yıl garanti veriyorlar.

Bektaş kardeş ben bugün bir bosch servisi ile görüştüm.Yeri Tunus Caddesinde.Astra G kasa için ön amortisörlerin çiftine 200 ytl fiat verdiler.Gidip bir denemeyi düşünüyorum.Artık servise gidip para dökmek istemiyorum.Serviste GM marka amortisörlerin çiftine 366 YTL fiat verdiler.
Arada baya fark var.Üstelik monroe için 2 yıl garanti veriyorlar.

ben bi ay önce taktırdım :sorry:
marka monroe
önler 240 ytl çifti
arkalar 160 ytl çifti
iyi fiayt vermişler 40 ytl kâr dasın.
taktır valla

arkadaşlar bu amortisörlerin tamiri de oluyo diye biliyorum. en azından önlerin. ben şahinde yaptırmıştım tabi ama çok mu farklı ki opelde niye olmasın?

bi araştırsanız? ya da olmaz deniyosa niye? teknik bilgi? ustalaaaarrr??? :D

eskı toyatamın amatsorlerını degıstırmeye kara vermıstım cıftıne 360 ytl ıstedıler orjınallarıne tamır ettırdım 25ytl amatsor basına tamır ettırmıstım amatsoru kesıyolar ıcınde bısler degısıyolar ve yagını tamamlıyolar tekrar kaynaklıyolar :) usta garantı verıyodu mersoların amatsorlerını yapıyodu cogunlukla :good:

aynen yaw. benim ustanın tavsiyesi üzerine ben de tamir ettirmiştim. tamir ile yenisi arasında kayda değer bi fiyat farkı vardı. yenisi de bir yıl garantiliydi. tamir eden adam da 1 yıl garanti vermişti. mantıklı görünmüştü. hatta araba tofaş oldugundandır belki de, amortisörün tamirini beklemiyosun. ellerinde tamir edilmişi var, senin bozukları alıyo, yerine cillop gibi hazır tamir edilmişini veriyo.

hatta amortisörleri taktık, rot balans ayarına gittim. rotçu dedi ki bu amortisörlerden biri patlak. tabi amortisörü tamir eden adama gidildi ve adam başka taktı. sonuç: 2 senedir sorun yok! (yazları bandırma tatlısuda 5 ay kalıyo araba. ki bilen bilir oranın yolları haşat. asfalt olmasına rağmen, kamyonlar tırlar tankerler sağolsun her yer yama çukur tümsek vs.)

amcamın 95' corolla'nın da amortisör patlak gibiydi. önümüzdeki hafta buyuk ihtimal onunkileri de tamir ettircez...

150 liraya ön 140 liraya arka monreo reflex serisini aldım ancak aracın orjinal gm amortisörleri daha iyiymiş kullanınca ögrendim orjinalinden şaşma

Geri