Mono sodyum glutamat (msg) nedir?...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyyup29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok yararlı bir bilgi, teşekkürler paylaştığınız için. şu meyveli gazozlarda da aroma artırıcı bir madde vardı adını hatırlamıyorum. o da zararlıymış diye duymuştum ben, bi varil gazozu 1 tane limon ile limonlu gazoz haline getirebiliyorlarmış bu aroma artırıcı maddeyi kullanarak

Link diye bir ürün var. Meyvasuyu kategorisinde. Ülker tarafından üretiliyor. Özellikle gelişme çağındaki çocuklar için bu ürün de zararlı.

usta o lınk urununu hıc soleme ne oldugu bellı deıl ya... ıgrenc bısı... tugla tozundada saka yapmıyorum arastr netten bıraz bak hazır gıda yıyemezsın admaların ıcıne katmaldıkları madde kalmamıs tugla tozunu renk versen dıye katıyolarmıs yok peynır dagılmasın dıye bılmem ne flean ... yanı ne yıcegımızı sasırdık ya

paylasım için sağol acaba bilmeden neler yiyoruz:(

usta onu bunu bilmeme hazırlardan kaçabildiğin kadar kaçacaksın, ha çocuktur canı çekecek elbet ama kullandığım en az seviyeye indirebilirsem gene benim yararıma, uyarılara bakınsana sanki tüm sıkıntılar, et, et yağı, kızartmalıklar vb. şeylerde sanki. Kimse bahsetmiyor dandik içinde şifreli katkılar olan şeylerden

Geri