mobil1 0w/40 fiyatı

Evet dediğin gibi mobil1 tam sentetikmiş ama sitesi açılmadığından tam araştıramadım. Bende yağ değişiminde bakmıştım bu konulara tam sentetik castrol edge alıcaktım fakat 10w40 ı olmadığı için magnatec aldım. Sonraki en iyi yağ bu denmiştitam yada yarı sentetik kısmına bakmadım. Castrol magnatec e göre aradaki 30 tl fark fazla değil bence iyi fiyat almanı tavsiye ederim ama içine herhangi başka bir koruyucu katkı maddesi vs koyma.Misal borpower o paraya 4lt yağ daha alırsın.

mobil1 10 /40 alın hem ucuz hem iyi

mobil S die bişey var yarı sentetik olan o galiba..

daha önceki benzinli arabalarimda hep ayni yagi kullandim mobil1 0W40 daha iyisini tanimam ful sentetik bir yagdir castrol da iyi bir markadir ama 10w40 ile 0w40 farkli yaglardir karistirmayalim.. sunuda belirtmek isterim eger 10w40 kullanilan bir arabaya0w40 koyulursa ilk etapta yag eksiltmesi olur yagin inceliginden kaynaklanan bir eksiltme ama zamanla düzelir ben 0w40 mobil 1 i tek gecerim..fiyat konusunda fikirlerinize saygi duyuyorum. secim sizlerin..

konuyu açan arkadaş zaaten 10-40 değil 0-40 olarak sormuş. fiyat ucuz bile sayılır 0-40 olarak

my.php

0W40 bizim arabalarda yag eksilmesine sebep olur engüzeli 10w40 dır

Dün Bauhause'tan 79 tl'ye aldım 5 taksit yaptılar bide. Kampanyası var.
bu arada ben hep 0w40 kullanıyorum ve hiç eksilme olmadı.

ben yaza mobil 1 koymayı düşünüyorum. motorumuzun tek beslenme kaynağı fedakarlık yapmak laızm.:)

10w-40 yarı sentetiktir
0w-40 tam sentetiktir.

marka ile ilgisi yok bu iki yağ çeşidini her firma üretebilir. fiyat normal. onu almaya giderken harcadığın yakıt ve zamanı hesapla sadece. yani şuan 3-4 tl kârdasın giderleri düşünce durumun ne olur bilemem.

Son düzenleme:
Castrol magnatech 10w40 4lt .

Geri