Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar çok tehlikeli mesajlar.Bu devletin polisi var, savcısı var, hakimi var.Eğer birinin suçu var ise ilgili kurumlar görevini yapar...
evet ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ Ceza yasaları kimin yanında.Düşün şöyle bir bakalım kimin yanında oldugunu...Neresi tehlikeli anlamadım ayrıca...Suçu işleyenlere göre ölenlerin suçu oldugu kanaati olmuşki adamlar öldürmüş...Suçsuz yere kimse kimseyi öldürmez (magandalar hariç) öldürürse kaza sonuçu olur...

evet ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ Ceza yasaları kimin yanında.Düşün şöyle bir bakalım kimin yanında oldugunu...Neresi tehlikeli anlamadım ayrıca...Suçu işleyenlere göre ölenlerin suçu oldugu kanaati olmuşki adamlar öldürmüş...Suçsuz yere kimse kimseyi öldürmez (magandalar hariç) öldürürse kaza sonuçu olur...

Tehlikesi şurada, orada ölenler kadar öldürenlere de yazık oldu.Eğer aynı fikirde iseniz sizi elinize bir silah alıp din ve devlet düşmanlarını ortadan kaldırmaktan alıkoyan nedir?

Tehlikesi şurada, orada ölenler kadar öldürenlere de yazık oldu.Eğer aynı fikirde iseniz sizi elinize bir silah alıp din ve devlet düşmanlarını ortadan kaldırmaktan alıkoyan nedir?
senin fikrinde olan herkesin yaptıgını yapıyormusun?

beyler yeter, lütfen

yaratıcı varlığın bize wermiş olduğu akıl çenemizi doldursun die değil iyiyi kötüyü,olması gerekenle yapaılmaması gerekeni ayırt etmek içindir.dinimizde çok büyük günahlar arasında başkasının yaşama hakkını elinden almaktır.(üstünüze alınmayın arklar)onlar kim oluyor we nasıl oluyor ki böyle bir şeye kalışabiliyorlar.ben söylerdim ama nese artık başka baharlara desek daha doğru olur...tr de misyonerlik faalieyetleri suç kapsamındadır....

senin fikrinde olan herkesin yaptıgını yapıyormusun?

Tabi ki yapıyorum neden yapmayayım ki.Zaten yapmayacağım birşey olsa neden aynı fikirde olayım?Allah'a şükür sizin gibi katillerle aynı fikirde değilim.

ölenler öldü geri gelmeyecekler.

katilleri hapiste, cezalarını çekecekler..

bu davayı kapatın artık, daha önemli konular var...

Tabi ki yapıyorum neden yapmayayım ki.Zaten yapmayacağım birşey olsa neden aynı fikirde olayım?Allah'a şükür sizin gibi katillerle aynı fikirde değilim.

böyle konuşmak bence olmaması gereken bişi ne olursa olsun...:(

:eek: :eek: :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri