bizim siteninde polisi var ERAY-FB 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ Ceza yasaları kimin yanında.Düşün şöyle bir bakalım kimin yanında oldugunu...Neresi tehlikeli anlamadım ayrıca...Suçu işleyenlere göre ölenlerin suçu oldugu kanaati olmuşki adamlar öldürmüş...Suçsuz yere kimse kimseyi öldürmez (magandalar hariç) öldürürse kaza sonuçu olur...Bunlar çok tehlikeli mesajlar.Bu devletin polisi var, savcısı var, hakimi var.Eğer birinin suçu var ise ilgili kurumlar görevini yapar...
evet ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ Ceza yasaları kimin yanında.Düşün şöyle bir bakalım kimin yanında oldugunu...Neresi tehlikeli anlamadım ayrıca...Suçu işleyenlere göre ölenlerin suçu oldugu kanaati olmuşki adamlar öldürmüş...Suçsuz yere kimse kimseyi öldürmez (magandalar hariç) öldürürse kaza sonuçu olur...
senin fikrinde olan herkesin yaptıgını yapıyormusun?Tehlikesi şurada, orada ölenler kadar öldürenlere de yazık oldu.Eğer aynı fikirde iseniz sizi elinize bir silah alıp din ve devlet düşmanlarını ortadan kaldırmaktan alıkoyan nedir?
senin fikrinde olan herkesin yaptıgını yapıyormusun?
Tabi ki yapıyorum neden yapmayayım ki.Zaten yapmayacağım birşey olsa neden aynı fikirde olayım?Allah'a şükür sizin gibi katillerle aynı fikirde değilim.