Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki gelsinler istediklerini yapsınlar bizde ses çıkarmıyalım yok öyle ben sonuna kadar fikrimi her ne şekilde olursa olsun savunur müdafa edrim
apoyu besleyende bu düşünce insan hakları adalet saygı ben bana bunların hiç birini yaptıklarını görmedim

varsa vatana bayraga namusa ve dinine el uzatan kesmelisin yoksa hiç biri elinde kalmaz

birisini inancına göre ayırıyor ve sınıflandıryorsan ona saygı duymuyorsun demektir...insan önce insandır...hangi renkte, hangi dinde hangi milliyette olursa olsun....

egerki saygı duyulmamış olsaydı kilise kalmazdı islam dini kardeşlik emreder ama kardeş hainlik yapıyorsada cezası verilir

kes hocam hepsini kes...

ceza ver demiyor...bu ceza olayını sen ver de demiyor...yıkalım hocam o zaman kiliseleri sinegogları...belki görüp etkilenen olur...

sizlere oktay sinanoğlunun hedef türkiye kitabını okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar

ve eminim hepiniz böyle bir durum karşısında eliniz cebinizde beklemezsiniz sagcı solcu fark etmez hepiniz bu düşünceye azda olsa katılırsınız diye düşünüyorum

Deminden beri okuyorum hayretler içindeyim...Tamam öldürülmesinler cana kıymak ayrı..Ama sırtımızdada taşımayalım ya...Resmen savunuyosunuz

ceza ver demiyor...bu ceza olayını sen ver de demiyor...yıkalım hocam o zaman kiliseleri sinegogları...belki görüp etkilenen olur...
i

sen konuyu farklı mecralara taşımaktasın nedense

ben ne diyorum sen ne diyorsun ezber yapma lütfen

arkadaşım hiristiyana museviye vs sözüm yok ama benim cahilime karışıp beynini yıkayıp din degiştiriyor ve onuda emellerine ortak ediyorsa ben karşıyım diyorum
pkk nın %50 si net bişekilde söyleyim misyonerlerin eseridir

arkadaşım kimseyi savunan yok...sadece öldürmek son derece yanlış ve vahşice...başka yollardan bu insanlar etkisiz hale getirilebilir...ama sadece bu faaliyette olanlar....insanların dinleri kendilerine...bu sitede de bir sürü gayrimüslim insan vardır...kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez...bir insan da inancına göre değerlendirilmez...

ben bişey demiyorum artık...çok haklısınız...

Deminden beri okuyorum hayretler içindeyim...Tamam öldürülmesinler cana kıymak ayrı..Ama sırtımızdada taşımayalım ya...Resmen savunuyosunuz

bizim kimseyi savunduğumuz yok hocam.sadece her insanın yaşama hakkının olduğunu ve misyonerliğinde bu şekilde katledilerek cezalandırlmaması gerektiğini savunuyoruz.ayrıca bir yazınızı okudum bu sayfada.müslümanların dışında diğer din mensuplara cennete giremeyecek tarzdandı.kuranda yazıyor demiştiniz?yanılmıyorumdur umarım?bunun hangi ayet-surede yazdığınıs öylerseniz araştıracağım.ilk defa böyle bişey duydum.kuranda yazdığını hiç duymamıştım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri