Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden yana bitti:)

HEPİMİZ KARDEŞİZ...

boşver abi birbirimizi kırdıgımıza değmez çünkü konu gerçekten saptı yoksa güzel konu tartışılması gerek ama sapıyor her nedense sitede böyle konular bende o yüzden girmedimm zaten:):)

evet konu saptı acık aramak için konuyu saptırmak gerekmezdi aslında ama saptı

hayyytt :bisiklet: :rulet: :banned: :rulet2: :tomato: :saplak:

tartışmaya katılan herkesi seviyorum

yaa onu bunu boşverinde kimi kesiyoruz şimdi:p:p:p:p:kop::)

(tam ben gaza gelmiştim halbukii:):))

bizde seni seviyoruz abi :)

bizim kimseyi savunduğumuz yok hocam.sadece her insanın yaşama hakkının olduğunu ve misyonerliğinde bu şekilde katledilerek cezalandırlmaması gerektiğini savunuyoruz.ayrıca bir yazınızı okudum bu sayfada.müslümanların dışında diğer din mensuplara cennete giremeyecek tarzdandı.kuranda yazıyor demiştiniz?yanılmıyorumdur umarım?bunun hangi ayet-surede yazdığınıs öylerseniz araştıracağım.ilk defa böyle bişey duydum.kuranda yazdığını hiç duymamıştım...

Elbette her insanın yaşama hakkı var..Yaşama hakkı olması bu ülkede at koşturması anlamına gelmez..Gitsin önce kendi dinini tanımayan evlatlarının aklını yıkasın...Ne özgürlüğünden bahsediyorsunuz...Sorduğun sorunun cevabını özelden yazdım...

Konunun kapatılması istenmiş..Bu benim son mesajım..İsteyen istediği şeye inanır..Kimsenin katledilmesi taraftarı değilim...Ama onların kandırmaya calıştığı gibi cahil insanlarda onlara devletin veremediği cezayı cahilce veriyor..Bu bir döngü..Tartışılacak bişey yok...

evet kesmek parcalamak olmaz sık kafasına al sırtına git karakola bari niye ortalıgı kan ediyorsun hiç siteril degil bu

benim bi arkadaşım vardı abisini kafasınıp kesip karokola gidip masanın üstüne koymuştu 8 yıldan fazla oldu bayaa bi göstermişti tvler

:kop::kop:

yada yedin bu haltı git göm:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri