Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki neden biz kazanmıyoruzda onlar kazanmanın peşine düşmüş hiç düşündünüzmü

ablacım sana katılmak isterdim ama bu konuyu henüz araştırmadım sonuçta eger gerçekten öyle bişiyde varsa iyi yapmışlar bana denk gelsin bende yaparım kimse kusura bakmasın bu bi şekilde savaştır savaşlar günümüzde cephelerde yaşanmıyor mert degil yani
mert olmayanada mertlik yapmak olmaz

+neden müslümanlık konusu açıldıgında insanlar bu tepkiyi verir anlamam insan olsun müslüman olup içen pislik yapan it köpek vardır evet ama o sadeve soruldugunda müslümandır bende icerim alem yaparım ama vijdanım hep rahattır kul hakkı yemem kimseye zarar vermemeye çalışırım bizim müslümanlıgımız tartışılır ama genel olarak bunu tartışmak olmaz tabiki

en büyük günahlardan biri kul hakkdıır abi sen benden iyi bilirsin bunu yaşın gereği.ee biz hıristiyanı öldürünce katledince bu kul hakkına girmiyormu?onun yaşamaya hakkı yokmu,belki çoluk çocuğa karşıacak ama biz katledersek onun hakkına tecavüz etmiş olucaz.bu dünyada ne insalar yaşıyor bkn; bush-apo... bu misyonerler bunların yanında yünmüş yıkanmış...

:good: katılıyorum.ayrıca içki içmek hergün haramdır bunun ramazanı,cuması arefesi olmaz.içiyorsak sonucuna katlanırız...
anlatmak istediğim özün bu sesin bazı şeyleri sadece yapmak için yapmayacaksın vicdanın el veriyosa yap vermiyosa yapma

ablacım sana katılmak isterdim ama bu konuyu henüz araştırmadım sonuçta eger gerçekten öyle bişiyde varsa iyi yapmışlar bana denk gelsin bende yaparım kimse kusura bakmasın bu bi şekilde savaştır savaşlar günümüzde cephelerde yaşanmıyor mert degil yani
mert olmayanada mertlik yapmak olmaz

+neden müslümanlık konusu açıldıgında insanlar bu tepkiyi verir anlamam insan olsun müslüman olup içen pislik yapan it köpek vardır evet ama o sadeve soruldugunda müslümandır bende icerim alem yaparım ama vijdanım hep rahattır kul hakkı yemem kimseye zarar vermemeye çalışırım bizim müslümanlıgımız tartışılır ama genel olarak bunu tartışmak olmaz tabiki

kul hakkı yemem kimseye zarar vermem diyorsun ama sonra da ben de olsam ben de öldürürdüm diyorsun...bi terslik var ama...

O zaman gidip bütün hristiyanları öldürelim. Her doğan çocuklarına hristiyan olmayı öğretiyorlar diye. Savaşlar çıksın insanlar ölsün. Benim oğlum var. Savaş içinde değil barış içinde yaşamasını isterim. Ben ona müslümanlığı öğretirim. O gönülden ister kabul ederse mutlu olurum kabul etmezse saygı duyarım. Ben görevimi yaparım. Dünya insanlar birbirine saygı duyduğuu sürece yaşamaya değer.
Yurtta sulh Cihanda sulh.

peki neden biz kazanmıyoruzda onlar kazanmanın peşine düşmüş hiç düşündünüzmü

çünkü onlar endişe halinde.dinleri kültürleri örfleri adetleri yok olmuş çöküş içindeler.ama bizler öyle değiliz.aslada bölemeyecek parçalayamayacaklar.sadece korkularından sayılarını arttırmak çabası içindeler.ayrıca avrupada amerikada çok müslümanında misyonerlik yaptığını biliyorum...

müslümanlıkta en büyük günah cana kıymak değil mi arkadaşlar? Allah'ın verdiği canı alma cüretini göstermek ne demek? Hristiyan musevi veya budist...orada öldürülenler ne yaparlarsa yapsınlar bu yapılanı mazur görmeyin arkadaşlar...adamları parça parça kesmişler...Kuran-ı Kerim'de böyle bir ayet varsa söyleyin "Müslüman olmayanları, insanları müslümanlıktan çıkarmaya çalışanları kesin öldürün parça parça edin".yapmayın arkadaşlar, insaf...İnsanların dinlerini değiştirmesini niye bu kadar üzerimize alınıyoruz...din kul ile Allah arasında değil mi...bırakın ne istiyorlarsa yapsınlar...bunların sonucuna yine onlar
katlanacak...başkalarının ne yaptığı hangi dine inandığı
neden bizi bu kadar ilgilendiriyor ki...

arkadaşlar bunlar gerçekte olmayan barışcıl laflar

kusura bakmayın benim cuma namazında belimde silah var diye bana ee senin namazın kabul olmaz diyen leride gördüm bakış açısı varklı vaktinde peygamberimiz sav ve ehli cemaatide kılıçlarıyla namaz kılmışlardı

dinde isnan öldürmek en büyük günahtır ama mazlum olması gerekir ee biz mazlumlardan mı bahsediyorum düpedüz islam düşmanı ve türkiye düşmanı bunlar

"Andolsun ki sen, öldürmek için bana elini uzatsan (bile) ben sana, öldürmek için el uzatacak değilim. Ben, alemlerin Rabbi olan Allah'tan korkarım."
Maide 28

daha ötesi varmı?

O zaman gidip bütün hristiyanları öldürelim. Her doğan çocuklarına hristiyan olmayı öğretiyorlar diye. Savaşlar çıksın insanlar ölsün. Benim oğlum var. Savaş içinde değil barış içinde yaşamasını isterim. Ben ona müslümanlığı öğretirim. O gönülden ister kabul ederse mutlu olurum kabul etmezse saygı duyarım. Ben görevimi yaparım. Dünya insanlar birbirine saygı duyduğuu sürece yaşamaya değer.
Yurtta sulh Cihanda sulh.

ben yanlış anlaşılıyorum gibi geliyo onlar kendi topraklarında özgürler saygı duyarım ama benim topragıma girip toprak satın alıp insanları kandırmak isteyenlerden bahsediyoruz

müslümanların savaşlardaki gücünün inanclarından geldigini bizden daha iyi biliyorlar ve yok etmek için mermi yerine inanclarımızı yok etdip bunu uyuşturucu başata gelmek üzere bi çok şeyle yapmaya çalışıyorlar biz yarının hesabını zor yaparken adamlar 50 yıl sonra biz görmesekte torunlarımız istanbulun bizim oldugunu görecekler diyor

Peki Muharrem sana bişey sorcam. Seninde kzın var Allah bağışlasın. Ben eğer evladın varsa kimseyi hor görmeyeceksin evladın ona benzer diye belki saçma bir düşünceye sahibim.
Kızınbüyüdüğünde bir yahudiye ya da gayri müslüm diyelim birine aşık oldu kaçtı ve evlendi. Torunun oldu. Napcan. Ne gelir elinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri