peki neden biz kazanmıyoruzda onlar kazanmanın peşine düşmüş hiç düşündünüzmü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ablacım sana katılmak isterdim ama bu konuyu henüz araştırmadım sonuçta eger gerçekten öyle bişiyde varsa iyi yapmışlar bana denk gelsin bende yaparım kimse kusura bakmasın bu bi şekilde savaştır savaşlar günümüzde cephelerde yaşanmıyor mert degil yani
mert olmayanada mertlik yapmak olmaz
+neden müslümanlık konusu açıldıgında insanlar bu tepkiyi verir anlamam insan olsun müslüman olup içen pislik yapan it köpek vardır evet ama o sadeve soruldugunda müslümandır bende icerim alem yaparım ama vijdanım hep rahattır kul hakkı yemem kimseye zarar vermemeye çalışırım bizim müslümanlıgımız tartışılır ama genel olarak bunu tartışmak olmaz tabiki
anlatmak istediğim özün bu sesin bazı şeyleri sadece yapmak için yapmayacaksın vicdanın el veriyosa yap vermiyosa yapma:good: katılıyorum.ayrıca içki içmek hergün haramdır bunun ramazanı,cuması arefesi olmaz.içiyorsak sonucuna katlanırız...
ablacım sana katılmak isterdim ama bu konuyu henüz araştırmadım sonuçta eger gerçekten öyle bişiyde varsa iyi yapmışlar bana denk gelsin bende yaparım kimse kusura bakmasın bu bi şekilde savaştır savaşlar günümüzde cephelerde yaşanmıyor mert degil yani
mert olmayanada mertlik yapmak olmaz
+neden müslümanlık konusu açıldıgında insanlar bu tepkiyi verir anlamam insan olsun müslüman olup içen pislik yapan it köpek vardır evet ama o sadeve soruldugunda müslümandır bende icerim alem yaparım ama vijdanım hep rahattır kul hakkı yemem kimseye zarar vermemeye çalışırım bizim müslümanlıgımız tartışılır ama genel olarak bunu tartışmak olmaz tabiki
peki neden biz kazanmıyoruzda onlar kazanmanın peşine düşmüş hiç düşündünüzmü
müslümanlıkta en büyük günah cana kıymak değil mi arkadaşlar? Allah'ın verdiği canı alma cüretini göstermek ne demek? Hristiyan musevi veya budist...orada öldürülenler ne yaparlarsa yapsınlar bu yapılanı mazur görmeyin arkadaşlar...adamları parça parça kesmişler...Kuran-ı Kerim'de böyle bir ayet varsa söyleyin "Müslüman olmayanları, insanları müslümanlıktan çıkarmaya çalışanları kesin öldürün parça parça edin".yapmayın arkadaşlar, insaf...İnsanların dinlerini değiştirmesini niye bu kadar üzerimize alınıyoruz...din kul ile Allah arasında değil mi...bırakın ne istiyorlarsa yapsınlar...bunların sonucuna yine onlar
katlanacak...başkalarının ne yaptığı hangi dine inandığı
neden bizi bu kadar ilgilendiriyor ki...
O zaman gidip bütün hristiyanları öldürelim. Her doğan çocuklarına hristiyan olmayı öğretiyorlar diye. Savaşlar çıksın insanlar ölsün. Benim oğlum var. Savaş içinde değil barış içinde yaşamasını isterim. Ben ona müslümanlığı öğretirim. O gönülden ister kabul ederse mutlu olurum kabul etmezse saygı duyarım. Ben görevimi yaparım. Dünya insanlar birbirine saygı duyduğuu sürece yaşamaya değer.
Yurtta sulh Cihanda sulh.