yani ben mesela bu gidişle cehenneme gidicem 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good:Herkes ölünce gider gideceği yere.Şimdiden kimin nereye gideceğini tartışmak anlamsız...
:good: :rockşanlı türk ordusunun ve osmanlı devletinin bukadar zaferi var.buzferler nasıl kazanıldı zannediyorsunuz?hepsi iman gücüyle olan şeyler ,yoksa canekkale savaşındaki o mermi kaldırılıp atılacak ve gene aynı mermi geminin tam hedefinden vurulacak![]()
hocam ben bilhassa bu dediklerini fransada müslümanların yaptığını çevremden duydum.akrabalarım dan biri yapmış hemde.oyüzden söyledim bunu almanyayı bilemem...avrupada müslümanlarin yaptigi misyonerlik degildir...
adamlar yasantimizi görüyor, kendileri ile farkimizi görüyor ve kendi istekleri ile arastirip müslüman oluyorlarsa bu misyonerlik olmaz... burda hic bir müslüman, bir alman islam hakkinda birsey sormadan birsey anlatmaz. misyonerlik nasil olur anlatayim:
ben almanyada oturan bir Türküm. evime birgün yehova sahitleri geldi. buyur ettim. oturdular anlatip durdular. ben hicbirsey sormadim. iste bu misyonerliktir...
farki söylemek istedim
göstermelik din değişik gösterip kalben müslümanlıkta kalmak olabilir bence.dinde asl olan kalptir inançtır.boynunda haç kolyesi takıpta müslüman olan çok kişiyi biliyorum...Peki bir soru sorayım. 1.000.000$ verseler Budist, Musevi veya Hristiyan olur musunuz?
dostum bu işin anadolusu istanbulu ankarası yokki vahşi heryerde vahşidir...abi onlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor...hadi istanbulu anladık yapıyolarda bu ne cesaret anadoluda ufak şehirlerde bunları yapmak
benim inancımada göre herkes günahını çektikten sonra cennete gidecek.HERKES(müslüman-hıristiyan-musevi-budist...)nası yok ya... yapmayın arkadaşlar... lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen... kalbinde zerre kadar iman olan herkes cehennemde günahlarının kefaretini çektiğinde cennete gircek... kafirler için böle bişe söz konusu diil... onlar sorgusuz cehennemliklerdir...
hangi ayetlerde belirtiyor merak ettim incelemk istiyorum??ilk defa duydum bunu...Müslüman olupta kimsenin cennet veya cehennem garantisi yok..Ama müslüman olmayan 1 kişinin cennete giremeyeceği zaten Kuran-ı Kerim' yazıyor..
Konumuz bu değil ama bu yöne kaydığı için fikrimi söylemek istedim..
kim nerde ne yapıyorsa yapsın ama konu türkiye olursa benim tavrım sert ve net olur sokak çoçuklarını para yert yurt karşılıgında kandırım kendi dinlerine geçirdiler incili kürtce basıp kürtleri yüce insan ilan edip bakın incil sizden bahsediyor diyip bi çok vatandaşımızı kandırdılar güneydoguda yaşları 14 19 arası bi çok genç var katılan
şimdi biz tüm dünyaya hakim islam dinene sahip çıkamıyorsak yuh bize düşünün 3- 5 kişiyle çıkıldı bu yola milyarlarca müslüman var şimdi bunlar tabikide korku ve dehşet içindeler müslümanlıgı bi şekilde bölmek istiyorlar sonra birileride ki bana göre anlından öperim o insanları çıkıp kafalarını kopartınca katil deniyor arkadaşlar biri ölüyorsa bi araştırın kesin bi eksigi vardır
kim nerde ne yapıyorsa yapsın ama konu türkiye olursa benim tavrım sert ve net olur sokak çoçuklarını para yert yurt karşılıgında kandırım kendi dinlerine geçirdiler incili kürtce basıp kürtleri yüce insan ilan edip bakın incil sizden bahsediyor diyip bi çok vatandaşımızı kandırdılar güneydoguda yaşları 14 19 arası bi çok genç var katılan
şimdi biz tüm dünyaya hakim islam dinene sahip çıkamıyorsak yuh bize düşünün 3- 5 kişiyle çıkıldı bu yola milyarlarca müslüman var şimdi bunlar tabikide korku ve dehşet içindeler müslümanlıgı bi şekilde bölmek istiyorlar sonra birileride ki bana göre anlından öperim o insanları çıkıp kafalarını kopartınca katil deniyor arkadaşlar biri ölüyorsa bi araştırın kesin bi eksigi vardır