Astra H aracımda kaskoyu %60 hasarsızlık indirimi ile 500 tl ye AXA ya yaptırmıştım
aynı yıl içerisinde 1 adet ön cam değiştirme hakkımı kullandım
ön camurluk ağzında 2 cm çapındaki taş izi için mini onarım hakkımı kullandım
tatil dönüşü tilkiye vurdum ön tampon değişti.
yıl sonunda kaskomu yeniletirken hasarsızlığımın 1 kademe düşmesi %40 olması gerekirken axa firması bana 2700 tl fiyat verdi. bir yıl iöçinde 3 hasarım olduğu ve riskli müşteri grubuna girdiğimi söylediler. Başka firmalardan 3000 tl ye kadar fiyat verdiler. Axa oyak mini onarımı cam kırılmasını hep hasar olarak tramere işlemiş. Onca itirazımıza rağmen aldığımız yanıt poliçenizdeki koşulları okudunuz imzaladınız oldu. 8 punto yazıları okumamıştım ki

yani biz sizi lekeledik gelin bize 2700 e kaskoyu yeniletin yada başka şirketlerde 3000 tl ye halledin dediler.
bende mecburen kaskoyu yeniletirken aracı anneme satış yaptım. Annemdeki aracın kaskosunu astra h aracıma devredip onun hasarsızlık indirimini aldım.
Kaskodaki maddeleri okuyun. size sunulan bir çok ücretsiz hizmet tramere yansıtılıyor. axa poliçesini sonradan okuduğumda mini onarımların tarmere far kırılması olarak işlendiği yazıyor. aracımın farları orjinal olmasına rağmen şu an sorgulamada far değişmiş görünmekte.