Michelin Energy mi? Michelin Primacy Hp mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dhakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bridgestonlar biraz ses yapar diye bilirim..micheline göre...forumdaki kullanıcılarda aynı şeyi söylüyor..yalnız eski arabamda energy serisi michelin vardı..ıslak yolda pek güvenli değildi..

bende brigestone turanza lastik kullanıyorum. ER 300 olanlardan. Asfalt yolda fazla ses yapmıyor ama stabilize yolda diğer lastiklere göre biraz sesi fazla. Ama yol tutuşu, ıslak zeminde performansı tatminkar. Virajlarda güven veriyor. Diğer lastiklere göre sert olduğu doğrudur.

Benim araçta da birigestone turanza lastik var. çok ses yapıyor. Önceki aracımda michelin energy vardı sessiz ve performans olarak ta sıkıntı oluşturmadı. İlk fırsatta lastikleri michelin ile değiştireceğim.

Arkadaşlar cumartesi günü Mıchelin Primacy Hp modelinden 4 adet aracıma taktırdım,yola çıktım lastikler bana çok sert geldi öncelikle dedim eyvah meğer lastik basınçları farklıymış :)hepsini 32 ye göre ayarladık şimdilik memnunum yalnız şöyle bir durum var ben bu lastikeri almadan önce 1 hafta kadar arkadaşımın lastiklerini kullanmıştım araı çokta zorlamadığımı düşünüyorum ama lastikleri değiştirdikten hemen sonra yakıt tüketimim 6.2/100 Km den 6.3/100 e çıktı ondan sonra yaklaşık 25-30 km yol yaptım şimdilik bakıyorum ne zaman 6.2 ye ve sonrasında kaça kadar düşecek diye bu arada bu artışa bir anlam veremedim açıkçası uzun süredir 6.2 den yukarı çıkmamıştı tüketim.

Geri