Michelin Energy mi? Michelin Primacy Hp mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dhakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
michelin energy kullandım eski opel astra sedan aracımızın orjinal lastiği 7 yıl gitti :D tavisye ederim önler tam erimesede artık aşınıp parçalanmalar oluşmuştu dişlerde o şekilde bile sıkıntı yaratmadı fren ve çekiş konusunda zemine hakim bir lastik...
Kısaca kaliteli yumşak performansı iyi bir lastik...

Uzun gitmesi kullanıcıya göre değişiyor 50.000km de değiştirdik 4 lastiği birde izmir içinde kullandığımız için lastikler kar çamur çakıllı yol görmedi mekan ve hava şartları aracı kullanım sertliği etkileyicidir.Buna göre lastik seçerseniz daha uyumlu olur.

eski desen energy vardı 85000 km kullandım ve değiştiriken yeni desen energy aldım gayet memnunum buda 85000 gider sanırım :)

Bayiler genelde Michelin primacy hp satmak istiyorlar, sanırım stoklarında fazla kalmış:))Energy modeli daha tasarruflu olduğu için onu seçmeliyiz o zaman..

Michelin pilot öneririm.

Michelin sayfasında pilot için sportif sürüşe yönelik olduğu belirtilmiş, İzmir'de şehir içi kullanıma yönelik güvenli ve tasarruflu bir lastik istiyorum.

Arkadaşlar bende böyle bir ikilem içine girmiş bulunmaktayım görüştüğüm bir kaç satıcı Primacy modelin Energy saverden daha üstün bir model olduğunu ve aradaki yakıt tasarrufunun çok farklı olmadığını zaten Michelin tüm lastiklerinde bu özelliği yakalamaya çalıştıklaırnı söyledi önerileriniz nelerdir acaba varmı Primacy kullanıcısı..

michelin lastiklerinin devri kapandı. bridgestone firmasının turanza, potenza serisi vb, continental firmasının premium contact 2 ve sport contact 3 vb lastikleri yapılan testlerin neredeyse tamamında üst sıraları almışlardır. mic helin lastikler ise yapılan testlerde vasat performans sergileyerek orta ve alt sıraları paylaşmışlardır. michelin lastiklerinin neredeyse tamamın özellikle ıslak zeminde çok kötü puanlar almışlardır.

michelin lastiklerinin devri kapandı. bridgestone firmasının turanza, potenza serisi vb, continental firmasının premium contact 2 ve sport contact 3 vb lastikleri yapılan testlerin neredeyse tamamında üst sıraları almışlardır. mic helin lastikler ise yapılan testlerde vasat performans sergileyerek orta ve alt sıraları paylaşmışlardır. michelin lastiklerinin neredeyse tamamın özellikle ıslak zeminde çok kötü puanlar almışlardır.

Hocam bu testlerle ilgili sonuçlardan verebileceğiniz link varmı acaba ?

google'a lastik testleri yazdığınızda turkeyforum sitesinde lastik testlerini görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri