Michelin Energ saver ve Primacy hakkında bilgisi tecrübesi olanlar.

seyyahfrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın lastiklerini değiştirmek için araştırmalar yapmaktayım öncelikle Michelin Energy saver modelinde karar verdiğimi belirtmek isterim yalnız şöyle bir durum var bir satıcı Energy saver yazan lastiklerin araçlara fabrika çıkışında takıldığını 205-55-16 ebatlarda piyasada üzerinde energy saver yazan lastik zor bulabileceğimi söyledi ve piyasada şuanda satılanların üzerinde bir üst teknoloji olan ve üzerinde Primacy yazan modeli önerdi bende bir kaç araç üzerinde energy saver lastik gördüğümden acaba satıcı elinde olan lastiğimi satmak istiyor acaba diye düşündüm ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim.Özetlemek isterim ben energy saver olandan almak istiyorum satıcı primacy performans lastiğidir yakıt tasarrufu özelliği yoktur dedi.Siz hangisini tercih ederdiniz birde internette yaptığım araştırmalarda ulaştığım modeller içinde Enregy saver 2 guruba ayrılıyor Energy saver ve Energy saver GRNX bu 2 lastik arasında ve bu 2 lastiği Primacy karşısında ne gibi özellikleri var bilgisi olan arkadaş varsa ve yazarsa çok memnun olurum netice lastik 2 ayda bir alınmıyor doğru karar vermek gerek.

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Geri