mesajlara cevap verirken dikkat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cengiz kardeşim haklısın. Kötü niyetli olduklarını zannetmiyorum. Yazdıklarına bakılırsa sende aynı fikirdesin. Küçükler hata yapar, büyükler af eder ve yol gösterir.
abi ben zaten hata aramıyorum bana yapılandan da bahsetmıyorum sadece genclerden ricamız biraz daha saygılı davranmaları ,özel hayatında cok zengin olabilir,çok popüler ve sevilen kişi olabilir,çok fakir olabilir,farklı siyasi görüşü olabilir kısaca ne olursa olsun kendini bilen efendi biri olsun, konusurken,oturup kalkarken büyüğüne,küçüğüne hitap ederken,kısaca yasamının her anında saygısını yitirmesin, maksadımız aslında eleştirmek değil görmek istediğimiz TÜRK genci profilinde olmaları hususunda bilinçlendirmek yoksa kime ne demiş,nasıl davranmış pek önemi yok (hele bana karsı davranısı umrumda olmaz ,davranıs bıcımıne göre ya cok severim ,ya uyuz olurum :D,onun da önemi yok zaten) mesela baska bir forumda çok saygılı,bilgili,güzel paylaşımlar yapan bir genç arkadaşı sırf yeni aldığı aracın videolarını koydu diye yerden yere vurmuşlar,çocuğu küstürmüşlerdi tamam aracı cok pahalıydı,cocuk cok ust sevıyede zengindi, zaten aracı da lamborghini gallardo idi o sartlarda bile mücadele etti etti,her konusunu okurdum o kadar da yardımseverdı , sonunda baktı kendini ifade edemiyor bir daha da o foruma girmedi... yani bizlerin farkı olsun birbirimize saygımızı sevgımızı yıtırmeyelim manasında idi sitemim, kıssadan hisse hayatta istersen basbakan cocugu ol, ama burada opelim netin efendi bir üyesi ol,bizleri buradaki tutumu ilgilendirir özel hayatında kendi arkadas cevresine hitap sekli onu bağlar aslında orada da dıkkatlı olsa birşey kaybetmez,aksine saygı kazanır ,yoksa biz de buluşmalarda orada burada bazen işi fazla gırgıra,şamataya vuruyoruz, belki bazen haddimizi aşıyoruz,sulu şakalar,konusmalar yapıyoruz, aslında dikkat etmek lazım, alınanlar kırılanlar olabilir diye ...

bunları yazma sebebim de burayı sadece basit bir paylaşım sitesi olarak görenler yanılıyorlar mesela gecenlerde bir konu okudum bir arkadasımız aracının markasını değiştirdi diye mesajla vedalasarak aramızdan da ayrıldı,bence burası biraz farklı ben bu yasıma kadar yakın çevremde bulamadığım gerçek dostları bu site sayesınde buldum, hem de coğu Ankara'dan enteresan değil mi ? o yüzden dikkatli olmak lazım tabii bunlar benim düşüncelerim katılan olur olmaz herkese saygı duyarım...

cengiz abi haklısın ama demekki o ayrılan arkadaslar burdaki o arkadaslık ortamına girememişler malesef, sadece sohbet kısmında takılı kalmıslar ileriye geçememişler.

bence burası biraz farklı ben bu yasıma kadar yakın çevremde bulamadığım gerçek dostları bu site sayesınde buldum, hem de coğu Ankara'dan enteresan değil mi ?

Abi, isim alabilir miyiz ?! :)

Cengiz abi belkide yazan arkadaş, abimize kendini genç hissetmesi için yazmıştır :D Çok polyannacılık oldu :)

Şaka bir tarafa gerçekten dikkat edilmesei gereken bir konu, sevgiler saygılar...

Doğrudur Abi, Efe kılıbık ve kılkuyruktur Ankara'ya hiç gelmedi...Ama biz İstanbul'da tanıştık...Maalesef... :( :D
Hani senin bizi ektiğin buluşma vardı ya...İşte o buluşmada..Kadir ile ben gelmiştim...Sağolsun Oki, Başkan, Ergin Abi bizi gezdirdiler...O arada yaptık bi hata Efe ile de tanıştık yüzyüze...O günden beri işlerim rast gitmiyor... :)

Ne kılıbıklığımı gördün çatlak kiremit?
İşlerin düz gitmez tabi, herşeyin yamuk tipin gibi :D

Cengiz abi,seni seviyorum. www.ilovecengizcavik.com

E ben bunu sene mühim değil :D:D O zaman tek parti iktidarda değildi...Koalisyon vardı.O derece :D:D İsim yazma zorunluluğu getirildiğinde yaş yazma zorunluluğuda getirilmesini önermiştim.Kabul edilmedi nöyle olunca da :D:D böyle şeylerin olacağı çook normal..

Geri