meriva'cılar uyanın!

bu konunun tadı kaçtı arkadaşlar. aranızda özel mesajla yada farklı iletişim araçlarıyla haberleşeceğinize burdan sanki msn yazışması gibi yazışıyorsunuz. bu hafta gel, bu hafta yokum haftaya ordayım ordamı oturuosunuz gibi konuşmaları buraya yazmak gereksiz aranızda olan şeyleri aranızda konuşun bizde konuya ne yazıldı diye boşa zaman kaybetmeyelim. farkındaysanız muhabbet sizin aranızda kaldı diğer arkadaşlarda yazmıyorlar.

Zaten özel mesaj atıyoruzda Ali abi sürekli gelmediği için ve genelde bu konuya baktığı için yazıyoruz kusura bakmayın..;) Zaten kaç kişi yazıyoki ? :):)

gökhan kardeşim sonuçta bir forum sitesi çok önemli yada değil öyle yada böyle bizde birşeyler paylaşıyoruz azarlar gibi konuşmaya keyfimizi kaçırmaya gerek yok sonuçta konuştuklarımız arkadaşça

yanlış anlaşılmasın azarlar gibi konuşmadım azarlar gibi konuşmakta benim haddime düşmez öyle bir saygısızlık yapmam. birşeyler paylaşmak farklı birşey aranızdaki buluşmaları vs. haberleşmek farklı bişey ki yaptığınız tamamen kişisel ve bir organizasyonda değil. abone olduğum konulara bakıorum aha bişeyler yazmışlar deyip hevesle giriorum ama bakıorumki aranızda haberleşmeniz. buluşacaksanız sms mail yada özel mesajla haberleşebilirsiniz. buluştuğunuzda arkadaşlarınız geç kalırsa forumdanmı ulaşacaksınız o an, işte bunların gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum. haksızsam söyleyin.

Bazı arkadaşlarımız sohbetlerine msn/facebook gibi yerlerden de devam ettiklerinden zaman zaman ikili sohbetler bu konulara da yansıyabiliyor.Kimse kimseye kızmamış, yanlış anlaşılma sadece, Meriva dan devam :)

Merivacılar Uyanın :)

ooo hakkaten arayı açmışız..
:ozur:

arkadaşlar bu arada aramıza 2. meriva opc katıldı..
alper kardeşimizin kara merisi..:alkis:

yok biz burdayız kanlı ve canlı Sabri abi. evet haberim var alcam diodu baktım almış hayırlısı olsun.

hayırlı satışlar sabri abi..
ilanda 12 radyo kanalı hafızası demişsin ben ilk 6'nın üstüne çıkamadım :) nasıl yapılıyor acaba??

saolasın alper..
AS tuşu ikinci grup 6 hafızayı belirtir..

Geri