merakımdan soruyorum ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra_21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sağ ön kapıma taş geldi ve biraz göçtü yarın servisinde boyanıcak.lokal boya ile düzeliceği ve 75 tl ücreti olduğu söylendi 3e 5 e bakmicam artık beni çok rahatsız etti ve ben bu aracı satmicam binicem.sizce yaptırmamalımıyım ??

yaptır local senı rahatsız edıyorsa göcuk dusunme bence gözune takılıyorsaama nazarlıkta kalabılır

yaptır local senı rahatsız edıyorsa dusunme bence gözune takılıyorsa

kesinlikle orda olduğunu bilmek rahatsızlık edici çok farkedilmese bile.. ama kimide delimisin lokal yaptırma diyor okadar kötü bişeymi bu meret??

yaptır arkadaşım kapında boya olmıycak diye insan içinde arkadaş ortamında vuruk göcük arabayla gezmek dahamı iyi..

yani oda var belli olmuyor sen sölemessen diyolar ama ben her baktığımda şak diye ona takılıyorum:)

Yaptırmadan önce fotoğraflarını çekin. Arabayı satmak için mi kullanıyoruz boşverin yaptırın gitsin gözünüze batacağına en olmadı satarken 200 300 lira düşüğe verirsiniz. Fotoğrafları gösterirseniz problemde olmaz bence. Canınızı sıktığınıza deymez.

avrupada boyalı araba daha makbüldür boyası yeni diye türkiyede boytası ne kadar eski ne kadar soluk ne kadar bitikse o kadar makbüldür bu nasıl bir saçmalıkdır akıl sır ermez.. olay kasa ise adama sağlam boyasız araba satarlar ama motoru bitikdir şanzımanı gidikdir adam alır arabayı bir 10 bin tlde kendi masraf eder öyle biner bizde bu zihniyetler olduğu sürece ne ekonomi düzeli ne ferah toplumlar seviyesine çıkabiliriz..

aynen haklsın..ben resmini çekeyim kalsın satmayı düşünmüyorum gerçi ama ölüm var kalım var gerekirse alana gösteririm ;)

avrupada boyalı araba daha makbüldür boyası yeni diye türkiyede boytası ne kadar eski ne kadar soluk ne kadar bitikse o kadar makbüldür bu nasıl bir saçmalıkdır akıl sır ermez.. olay kasa ise adama sağlam boyasız araba satarlar ama motoru bitikdir şanzımanı gidikdir adam alır arabayı bir 10 bin tlde kendi masraf eder öyle biner bizde bu zihniyetler olduğu sürece ne ekonomi düzeli ne ferah toplumlar seviyesine çıkabiliriz..

Tamamen Katılıyorum ßu soledıgıne.ßenim aßim ßelcıkada yasıyor biz sadece motoruna bakarız saglamsa alırız vurugu varmıs kırıgı varmıs bakmıyoruz ona dıyor (:

Tamamen Katılıyorum ßu soledıgıne.ßenim aßim ßelcıkada yasıyor biz sadece motoruna bakarız saglamsa alırız vurugu varmıs kırıgı varmıs bakmıyoruz ona dıyor (:

Öyle olmalı çünkü insan kullanıyor makine kullanmıyorki arabayı benim arabamda komple boyalı yurt dışında boyanmış ama alırken hiç bahsi bile geçmedi yok boyalı yok kazalı falan filan bunlar alıcıların fiyat düşürmek yada kötülemek amaçlı kullandıkları numaralar eğer takla atmış yada çok çok büyük kazalar geçirmiş arabalar hariç bütün değişenli boyalı arabalar bence alınabilir. Ne demiş Orhan baba (Hatasız Kul Olmaz..):D

Geri