boyayı bozmadan iyi bir kaportacı sana orayı yağlı çekiç denen tabirle düzeltir hem orjınalliği bozulmaz hem o hata kaybolur ok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boyasız küçük göçükleri düzelten autoking diye bir yer var. muhtemelen bulunduğunuz ilde de vardır. Hatta kaskonuz anadolu ise ücretsiz onarım hizmetleri var. ben her yıl tüm haklarımı kullanıp tamponları boyatırm. bir keresinde marşbiyelde sürtme vardı onu komple yaptırmıştım. bence bi araştır...
bende fii tarihinde bir polom vardı çok kısa bir süre sürmüşdüm boyasızdı aldığımda kaputta derin çizik vardı önceki sahibide böyle boya takıntılı biri olduğu için o devasal çiziklerle gezmiş neyse alır almaz kaputu hemen boyattım..
satarkende adam geliyor boya varmı var nerde kaputta oo diyor gidiyor ikinci üçüncü dördüncü kişi geldi artık tepem attı bir adam geldi boya varmı var dedim önden kazalı o zaman dedi evet dedim boeng in altına girdim öndeki boengi göremedim dedim.. ne boengi dedi sanırım antalya seferini yapandı tam bilmiyorum pilotu yakalayamadım uçdu gitti dedim![]()
![]()
adam mal mal suratıma bakıyor
![]()
sonra servise götürünce servisdeki adamlar dedi bu araç tertemiz bebek gibi dediler usta geldi galiba kaputda keyfi bir boya var dedi çizikdi boyattım dedim ok dedi işin komik yanı da o dalga geçdiğim adama aracı sattım
![]()
![]()
takıntılı olma bu kadar onu demeye çalışıyorum satarsın kimseyede bir şey ispat etmek zorunda değilsin.. kazalı araç darbeli araç belli eder kendini servise girer girmez usta bakdımı anlar.. boyalı aracıda anlar..