megane 2 extreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
okican hocam tabi sıfır arac cok guzel ama ,27500 e hangi sırıf dizeli alabilirimki,fiyatlar cok yuksek sıfırda,

yorumlar icin tessekkurler yarın gidip baktıracam araca,arac ustunde rehin varmıs,gosterdiğimde arac adamın dediği gibi boyasız orjinalse sorun yoksa,kendisi rehini kaldıracak,yetisirse noterde satısı alacam,yetismesse kaparo verip aracı alacam ertesi gun noterde işi bitirecez.

simdi arkadaslar bu adam rehin kaldırmadan bu aracı noterde bana satamaz değilmi?

sonucta rehinide kendsi odeyip kaldıracak,benim için kaporo dısında bi risk varmı?

kaporo içinde galeri sozlesmesi yaparız diyorum.

birde arac extreeme ama arka camlar otomatik değil,nasıl iş anlamadım

ayrıca arac 108 bg olan diğer 88 olandan daha iyidir değilmi?

ben de bi megane 2 kullanıcısıyım.aracım 2006 megane 2 dinamik dizel.35000 km.de. şunu söylemeliyim ki inanın benziliğin yolunu unuttum.ve gayet memnunum. ama extrem paketlerin bazı eksikleri var.o kadar parayı veriyosunuz ama en basiti arka camlar ve aynalar manuel.

İlker acelen yoksa aralık ayını bekleyip avantajlı fiyatla sıfır araç alabilirsin.
Şu anda Ford yeni fiesta dizel motor titanyum donanım 29500 e veriyorlar İzmirde.Bu fiyatlar 1000-1500 tl daha aşağı düşecek yıl sonunda.
Tabi verdiğim örnek senin şu an baktığın araçla aynı sınıf değil.
Extreme detaylarıyla oldukça şık bir seriydi.
Yüksek beygir güçlü dizel motor çok keyifli olur.

1 yılda 30 bin yapmış ama olsun güzel arabadır. Bence bir sorunu yoksa değişen boya vb. al derim. Fiyatta gayet iyi. 2008 model dizel orta sınıf araç sonuçta.

Valla aşırı az yaktığını biliyorum. Cebimde paramda olsa gider alırım ama Renault olması beni düşündürüyor. Yoksa başka bir dezavantajı yok gözümde ki 2009 modellerinde Dizel+otomatik seçeneği bile var. Üstelik Tam otomatik. :good:

yarın baktıracam.tek sorun rehin işi,onuda artık satıcı kendisi kaldıracak sonra satısı yapacaz,

okican bu hafta aracı almam lazım,sıfır guzel ama benim icin cok zor fiyatlar 36000 den baslıyor bildiğim kadarıyla,hem bu arabada 30000de sıfırdan farkı olmaması lazım diye dusunuyorum

yarın baktıracam.tek sorun rehin işi,onuda artık satıcı kendisi kaldıracak sonra satısı yapacaz,

okican bu hafta aracı almam lazım,sıfır guzel ama benim icin cok zor fiyatlar 36000 den baslıyor bildiğim kadarıyla,hem bu arabada 30000de sıfırdan farkı olmaması lazım diye dusunuyorum
hayırlı uğurlu olsun

2004 lovato sıralı lpg li işli astra classic club 1.4 beyaz 105.000 de kaput değişik(alırken bende bilmiyordum satarken cıktı) sağ camurluk boyalı ,bajaj kapagı yarı boyalı lastikler 2 aylıktı,17000[/QU

teşekkürler... bence arabayı iyi satmışsın bende 1.6 lpg li var confort. 18.000 anca yapar diyordum demekki daha vazla yapacak. (95.000 km de)

Tekrar hayırlı olsun

megane 2 ler hoş araba hele sedan olanları . sürüşü keyifli . büyük . Kaportası sağlam mı bilmem ama araba gibi araba

geçen yıl kasım ayında kendime araç bakarken renault bayisi bana bu araç için 30000 tl dedi sıfır dizel extreme metalik gri sunroof hariç full ama ben markaya olan intibamdan dolayı 2. el astrayı tercih ettim.bence astradan sonra biraz kötü gelebilir.

Geri