megane 2 extreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar benim 1.4 astrayı sattım yeni araba bakıyorum bugun bi arac ici gorustum , asağıdaki arabayı 27.500 e bıraktılar sadece arka tampon boyalı,

aracın fiyatı nasıl?
konfor-sağlamlık acısından nasıl?
kullanan bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

Fiyat : 29.500 TL Kilometre : 30000 KM Yılı (Model) : 2008 Silindir Hacmi : 1535 cm³ Motor Gücü : 108 BG (79 KW) Renk : Gri-met

Pazarlık : Pazarlık Payı Var Kasa Tipi : Sedan Yakıt Türü : Dizel Kapı : 5 Kapı (4/5) Vites Tipi : Düz Vites Otomobil Türü : 2. El Otomobil​

fiyatı sanki iyi gibi. birde senin araba kaç modeldi kaça sattın sakıncası yoksa. satmış olduğun arabanın bilgilerini yazarmısın. bende de 1.6 sedan 2004 confort var onunla kıyaslamak istiyorum fiyatını

2004 lovato sıralı lpg li işli astra classic club 1.4 beyaz 105.000 de kaput değişik(alırken bende bilmiyordum satarken cıktı) sağ camurluk boyalı ,bajaj kapagı yarı boyalı lastikler 2 aylıktı,17000

meganımız vardı bence opel kadar keyifli bir araç değil.. baktığınız araç dizelmiş o avantaj.. eğer görünüş önemliyse megan alırım ama xenon farlı olanından :D

extreme pakettse al derım cok keyıflı araba dızel olması avantaj reno herzaman pıyasası olan arac alırsan şımdıden hayırlı olsun ;)

konfor ve sağlamlık demişsin...
mevzu reno olunca sağlamlık konusuna pek giremicem ama bahsettiğin araba sürüş keyfi olan, az yakan, herkezin malumu 2.eli son derece hareketli bir araç. 27.500 olan fiyatı gayet makul geldi. fiyat konusunu bu aracın piyasa durumunu takip eden arkadaşlar daha iyi değerlendirecektir.

27,500 e 2.el araç bana mantıklı gelmiyor.Donanımı ne kadar iyi olursa olsun gerekirse daha düşük donanımlı sıfır bir aracı tercih ederim.

tam binici arabası ikinci eli canlı diye biliyorum...

Dizelleri bende sevmem ama dizel konusunda üretici firma renault olunca şiddetle tevsiye ederim benzinlileri aratmıyan bir performans oto yolda giderken 100 km ve üzeri hızlanmalar için yolda akarcasına haddini aşan bir güce sahip firen mesafesi yol tutuşu fena sayılmaz, sozunsuz, parça sıkıntısı yok, tüketim konusu sınıfındaki diğer bir çok araç ile dalga geçercesine az (tüketimdeki rakibi clio 3 dizel :) ), koltukları çok rahat, klimayı acarsın ne tüketimi hissedersin nede performans kaybını. paket konusunda da dinamik + executive paket al bu pakette xenon far, cam tavan, katlanabilir aynalar, çoklu cd çalar, hız sabitleyici vs çok güzel donanımlar var sıfır araba sipariş ederken dünya para satarkense çöp yani bu paketli arabayı uygun bulabilirsin. Renaultta tek çözemediğim konu koltuğuna oturunca vw, opel gibi koltuğuna oturunca kalite hissi vermiyor. Megane konusunda ki deneyimlerim çoğunlukla ben kullansamda annemin 2004 megane 2 hp 1,5 dcı aracı olmasından kaynaklı.

Doğruyu söylemek gerekirse Megane II ne kadar türkiyede en çok satılanlar arasında olsada fabrikasyon hatasıda en bol olan model sikayetimvar.com'a gir demek istediğimi anlarsın onun için iyi düşün taşın öyle karar ver yinede şimdiden hayırlı olsun.

Geri