MErhabalar. Her zamanki gibi ayda 1 yetkili serviste aracı check up yaptırırım. Bugün gittiğimde mazot pompasının bayağıdır yakıt kaçırdığını ve değişmesi gerektiğini gördüm. Sonra Boch Diesel Center a gittim ve aracın (araç Z13DT 1,3 Corsa C CDTI dizel araç) mazot pompasının tamirini yaptırdım.
3 ELEMALI - 230 TL
3 VALF - 105 TL
1 Takım CONTA - 65 TL
1 İşcilik - 150 TL
Bir rakam çıktı ortaya. Normalde sadece 170 TL ye contayı değiştireceklerdi. başka bi tamirci sanayide. Ama bosch daki adamlar o değiştimi ilerleyen zamanda diğer parça yine arızalıysa arıza verir ve yine ekstradan bi 200 Tl masraf yapman gerekir dediler.
Toplam da en son 450 TL gibi bir rakama bağladık. Moralimde birz bozuk. Yoğun Bakımda da hastamız olduğu için yaptırmamak gibi bir durumda olmadı. Sizce nasıl durum?
3 ELEMALI - 230 TL
3 VALF - 105 TL
1 Takım CONTA - 65 TL
1 İşcilik - 150 TL
Bir rakam çıktı ortaya. Normalde sadece 170 TL ye contayı değiştireceklerdi. başka bi tamirci sanayide. Ama bosch daki adamlar o değiştimi ilerleyen zamanda diğer parça yine arızalıysa arıza verir ve yine ekstradan bi 200 Tl masraf yapman gerekir dediler.
Toplam da en son 450 TL gibi bir rakama bağladık. Moralimde birz bozuk. Yoğun Bakımda da hastamız olduğu için yaptırmamak gibi bir durumda olmadı. Sizce nasıl durum?