Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
drfrk link' Alıntı:2009-2010 focus,leon değerlendirilebilir.. sübap sıkıntısız araçlar 011zaa
Kesinlikle değil. 6 seneden fazla Leon'a bindim. Çok iyi baktım. Satarken kuyruğa girdiler resmen. Çok yakın bir arkadaşıma sattım. Hem çok şık ve kaliteli hem de sizi yol tutuş ve sunduğu sürüş hissi olarak tatmin edecek bir araç. İyi bakılmış bir araç olması şartıyla, Seat Leon'u ben de tavsiye ederim.yağmur06 link' Alıntı:leon unda 2.eli çok zayıf değil mi
aynen,2007 aracımı bu yaz sattım, ilanı koyunca aynen dediğin gibi millet sıraya girdi, sattığım arkadaş öğretmendi,arkadaşıyla tartışmışlar sen al-ben alayım muhabbetine. gözüm gibi bakıyodum arabama, otomatik ihtiyacı ortaya çıkmasaydı bi 5 yıl daha binerdim kesin.aliceinchains link' Alıntı:Kesinlikle değil. 6 seneden fazla Leon'a bindim. Çok iyi baktım. Satarken kuyruğa girdiler resmen. Çok yakın bir arkadaşıma sattım. Hem çok şık ve kaliteli hem de sizi yol tutuş ve sunduğu sürüş hissi olarak tatmin edecek bir araç. İyi bakılmış bir araç olması şartıyla, Seat Leon'u ben de tavsiye ederim.
drfrk link' Alıntı:aynen,2007 aracımı bu yaz sattım, ilanı koyunca aynen dediğin gibi millet sıraya girdi, sattığım arkadaş öğretmendi,arkadaşıyla tartışmışlar sen al-ben alayım muhabbetine. gözüm gibi bakıyodum arabama, otomatik ihtiyacı ortaya çıkmasaydı bi 5 yıl daha binerdim kesin.
Makyajlı kasa bulabilirsen(>2010) tadından yenmez leon, tahmini 32/34bin tl