19 Mar 2011 #21 Burak K. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eyl 2009 Mesajlar 5,446 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 32 Capt.' Alıntı: birde misafir markalar için yarışma açalım) Genişletmek için tıkla ... İşte bu çok iyi olur...
Capt.' Alıntı: birde misafir markalar için yarışma açalım) Genişletmek için tıkla ... İşte bu çok iyi olur...
19 Mar 2011 #22 AvO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 369 Tepkime puanı 0 Puanları 16 UMUT' Alıntı: halen herkes sınıflandırma olsa iyi olur diyor da önce katılacak araç olsa !! bekliyorum katılımcıları arkadaşlar, yeterli sayı olduğu takdirde pazar günü açarız anketi, corsa c / astra g ve vectra c ler başta olmak üzere herkesten katılım bekliyorum. ona göre denk bir anket açarız, Genişletmek için tıkla ... Abi daha önce bilgiler ve resimleri sana yollamıştım fakat o ay sadece Corsa'lar ankette yer almıştı.Sanırım benim resimlerde bilgilerde arada kaynadı
UMUT' Alıntı: halen herkes sınıflandırma olsa iyi olur diyor da önce katılacak araç olsa !! bekliyorum katılımcıları arkadaşlar, yeterli sayı olduğu takdirde pazar günü açarız anketi, corsa c / astra g ve vectra c ler başta olmak üzere herkesten katılım bekliyorum. ona göre denk bir anket açarız, Genişletmek için tıkla ... Abi daha önce bilgiler ve resimleri sana yollamıştım fakat o ay sadece Corsa'lar ankette yer almıştı.Sanırım benim resimlerde bilgilerde arada kaynadı
21 Mar 2011 #23 UMUT Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 26 Mar 2008 Mesajlar 4,864 Tepkime puanı 0 Puanları 36 hayır gökhancım kaynamadı.. rakiplerini bekliyorsun
21 Mar 2011 #24 AvO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 369 Tepkime puanı 0 Puanları 16 UMUT' Alıntı: hayır gökhancım kaynamadı.. rakiplerini bekliyorsun Genişletmek için tıkla ... Abi o zaman yeni güncel resim ve bilgileri gönderiyim sana çünkü baya zaman geçti
UMUT' Alıntı: hayır gökhancım kaynamadı.. rakiplerini bekliyorsun Genişletmek için tıkla ... Abi o zaman yeni güncel resim ve bilgileri gönderiyim sana çünkü baya zaman geçti
21 Mar 2011 #25 diadavidoff Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Şub 2010 Mesajlar 479 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Bu ayın arabası olayı nasıl oluyor Bilgilendirirseniz sevinirim
22 Mar 2011 Konuyu Başlatan #26 yaniss Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2009 Mesajlar 882 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bende katılabılrımıym astra var sadece sanırsam suan ?
23 Mar 2011 #27 UMUT Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 26 Mar 2008 Mesajlar 4,864 Tepkime puanı 0 Puanları 36 katılmak isteyen arkadaşlar direkt olarak bana PM gönderebilirsiniz buradan rica etmenize gerek yok astra g / h ve corsa c / d lerden alabiliriz şu an...
katılmak isteyen arkadaşlar direkt olarak bana PM gönderebilirsiniz buradan rica etmenize gerek yok astra g / h ve corsa c / d lerden alabiliriz şu an...