Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pompa sürekli çalışmaz motorun çalışmadığını ecu anladığı anda 5 sn içinde pompayı durdururgeçenlerde aküyü söktüm teyibin kodu devreye girdi kodu biliyorum ama teyip safe yazısı çıktı kodu yazamıyorum teyipçiler bana hocam sen kontağı açık tut safeden çıkar dediler saatlerce kontak açık kaldı yani pompa sürekli çalıştıbi zararı olmuşmudur
pompa kontağı açınca değil marşa basınca çalışmaya başlar.muhtemelen senin aracında da benzin geri kaçtığı için aracın geç çalışıyor.
ben de kendi gözlerimle gördüm 2 adet astra ve 1 tane de vectra da deneme yaptık 3 araç artı benim aracım hepsi de marşa bastığın zaman çalışmaya başlıyor. tecrübe ile sabitlendi.benzin regülatörü veya benzinin geri kaçmasını önleyen valfim arızalı idi.oda depo içerisinde mevcuttu.dolayısıyla benzini geri kaçırdığı için araç çok geç çalışıyordu.çözüm için bir elektronik devre vasıtası ile zamanlayıcı yaptık bu zamanlayıcıda aşağı yukarı abs lambaları ile beraber sönüyor.yani kontağı saatlerce açık bıraksak bile pompa sürekli çalışmıyor.yaklaşık 5 saniyelik bir çalışma pompa için yeterli oluyor.pompa kontağı açar açmaz çalışmaya başlar düzelteyim...
çünkü kendi gözlerimle benzin pompam bozulduğu zaman yaptırmaya gittiğimde gördüm.yenisini taktı kontağı aç dedi.kontağı açmamla çalışmaya başladı...kaldı ki kontağı açıp lambalar sönene kadar beklerken sağlıklı bir çalışma için benzini basmaya başlıyor...
şerafettin Bey ben size motor sıcaklığı müşürü dedim gale almadın ama zor çalışmaya da sebep verir boğulmadan dolayı